CSA Steaua este singura echipă nou-înființată care n-a reușit să promoveze din primul sezon, deși nivelul Ligii a 4-a este foarte slab. CSA Steaua a defilat în fața tuturor, dar în singurele meciuri importante, cele cu Academia Rapid (Academia R) au pierdut de trei ori, ratând atât calificarea la barajul pentru Liga 3, cât și Cupa României, faza pe București.

“Sper, spre binele Stelei, că dacă noi nu am fost în stare să ducem echipa în Liga a treia, conducerea să găsească o variantă pentru ca echipa să nu mai piardă un an în Liga a patra.

E o ruşine foarte mare pentru noi, Steaua nu e obinuită cu aşa rezultate, Steaua mereu învinge şi e mereu pe primul loc. Noi anul acesta am fost inferiori Rapidului, îi felicit şi sper pe viitor să ne ridicăm cel puţin la nivelul lor.

Azi, ca niciodată, am simţit o ruşine să mă ridic de pe bancă şi să mă uit în ochii fanilor giuleşteni” , a spus Alin Predescu, cel mai bine cotat jucător din echipa lui Ion Ion.

Predescu a mai spus că așteaptă sprijinul juristului Florin Talpan pentru o calificare „la masa verde” pentru baraj.

Jucătorii de la CSA Steaua și-au prezentat scuze. Rapidiștii râd de ei

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla” care a fost înjosit de fanii din Peluza Sud, a dat din nou de pământ cu cei de la CSA Steaua.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

„Stema te obligă. Dacă tot ai vrut-o înapoi și ai primit-o, emblema Armatei te obligă. Nu ai cum să joci la infinit în Liga 4, Liga 3. Nu le-aș vedea pe Bayern Munchen, Real Madrid sau mai știu eu pe cine în Liga 4. Mă așteptam să fie un meci mai disputat, m-am gândit că este o chestiune de orgoliu, după ce ai pierdut șansa de a merge la barajul pentru Liga 3”, a spus Duckadam.

“Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi de această dată. Chiar făcea o glumă unul dintre colegii mei acum. Ne spunea să mai luăm un amical miercuri cu ei, poate reuşesc să ne bată. Ce să-i mai spunem lui Talpan? Şi jucătorii lor ne-au spus azi pe teren în minutul 60 că n-au nicio şansă”, a declarat și rapidistul Ionuț Voicu.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Copiii singuri acasă, abuzați și discriminați, sună la Telefonul Copilului pentru ajutor. O fetiță a fost abuzată sexual de concubinul care trebuia să o îngrijească

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă