Mergi direct la conținut »
DOSARUL TRANSFERURILOR. Se întorc cocorii. ^Judecătoria Medgidia a decis, joi, că și Ioan Becali poate fi eliberat condiționat din închisoare
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > DOSARUL TRANSFERURILOR. Se întorc cocorii. ^Judecătoria Medgidia a decis, joi, că și Ioan Becali poate fi eliberat condiționat din închisoare

DOSARUL TRANSFERURILOR. Se întorc cocorii. ^Judecătoria Medgidia a decis, joi, că și Ioan Becali poate fi eliberat condiționat din închisoare

Se întorc cocorii. Încă un pușcăriaș din Dosarul Transferurilor este pe punctul a fi eliberat condiționat din închisoare. După George Copos, Jean Pădureanu și Gică Popescu, forțează ”evadarea” și Ioan Becali. 

Judecătoria Medgidia a decis, joi, că fostul impresar poate fi eliberat condiționat, la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Albă care analizează dosarele privind liberarea condiționată, după ce în octombrie aceeași instanță luase o decizie similară și la cererea avocaților lui Becali, informează Mediafax.

Decizia nu este definitivă. Procurorul are drept de contestație în trei zile de la comunicare.

Instanța a admis, joi, propunerea de liberare condiționată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă și a dispus liberarea condiționată a lui Ioan Becali.

Judecatoria Medgidia a decis și în data de 29 octombrie liberarea condiționată a lui Ioan Becali, dar atunci a luat decizia ca răspuns la solicitarea făcuta de avocații fostului impresar. Decizia respectivă, care nu era definitivă, a fost atacată, însă deocamdată nu a fost fixat un termen la Tribunalul Constanța.

Ioan Becali a fost condamnat pe 4 martie 2014 la o pedeapsă de șase ani și patru luni de închisoare, primită în dosarul transferurilor de jucători, din care a executat aproape un an și opt luni. El se află în Penitenciarul Poarta Albă, din județul Constanța.

Giovani, care ispășește cea mai mare pedeapsă din Dosarul Transferurilor, a scris două cărți:

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

  • “Statutul jucătorilor de fotbal, prin prisma regulamentelor interne şi internaţionale; 
  • “Manualul investitorului în fotbal”

Alături de Ioan Becali, în dosarul transferurilor de jucăori au fost condamnați la închisoare fostul internațional Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Victor Becali, Gheorghe Nețoiu și Jean Pădureanu.

Sentinţele anunţate în Dosarul Transferurilor, pe 4 martie 2014:

dosarul-transferurilor

George Copos (61 de ani) – 3 ani şi 8 luni cu executare / ELIBERAT
Mihai Stoica (49 de ani) – 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea (44 de ani) – 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali (61 de ani) – 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali (53 de ani) – 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) – 3 ani şi 4 luni cu executare/ ELIBERAT
Gică Popescu (47 de ani) – 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare / ELIBERAT
Gigi Neţoiu (55 de ani) – 3 ani şi 4 luni cu executare

Citește și: Gigi Nețoiu află astăzi dacă e următorul condamnat în Dosarul Transferurilor care ar putea fi eliberat.”Comandantul”, la apel! 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close