MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 18:38

Prima victimă a lui Gigi: Kamer Qaka revine la Poli Iași. Ce sumă plătesc moldovenii. Pleașcă și-a reziliat contractul

Distribuie

Kamer Qaka revine la Poli Iași. Mijlocaşul fusese adus din Moldova de FCSB acu, trei luni. Albanezul a adunat doar 381 de minute, pe parcursul a şapte meciuri. Nu a înscris pentru echipa lui Nicolae Dică.

Qaka a intrat în dizgraţia patronului clubului, iar Gigi Becali a anunţat public că vrea să renunţe la el cu orice preţ.

„Qaka nu vrea să plece, dar o să stea în tribună. Nu mai aduc pe nimeni acum” , a fost mesajul transmis de Becali, sâmbătă dimineaţă, la baza de pregătire din Berceni.

Mijlocaşul albanez pentru care FCSB a plătit 375.000 de euro şi-a dat acordul pentru transferul la Poli Iaşi. FCSB va încasa acum 200.000 de euro din partea ieşenilor, potrivit ProSport. Qaka urmează să semneze duminică înţelegerea cu Poli Iaşi şi s-ar putea regăsi în echipa pentru meciul de luni cu Concordia Chiajna.

În vârstă de 23 de ani, Kamer Qaka a fost transferat la sfârşitul lunii mai de la Poli Iaşi, pentru 400.000 euro, şi mai avea contract cu FCSB până în 2023.

„Am avut o discuţie şi cu Qaka, şi cu patronul. Din păcate, este decizia patronului de a renunţa la Qaka. Eu i-am spus părerea mea, dar aşa a decis clubul” , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Kamer Qaka a povestit cel mai intens moment din cariera sa: ”Atunci am început să plâng”

În altă ordine de idei, Marian Pleașcă și-a reziliat contractul cu FCSB.

 

Citește mai multe despre CSM Poli Iași pe Libertatea.

Comentarii