MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 09:55

Kamer Qaka a povestit cel mai intens moment din cariera sa: ”Atunci am început să plâng”

Distribuie

Kamer Qaka a povestit cel mai intens moment din cariera sa: ”Atunci am început să plâng”. FCSB a parafat contractul cu internaționalul albanez Kamer Qaka, adus de la CSM Poli Iași, echipa care i-a făcut mari probleme în lupta pentru titlu.

Kamer Qaka este un albanez kosovar, crescut în Norvegia. După ce a jucat la mai multe cluburi mici – Raufoss, Honefoss, Sarpsborg și Kristiansund BK, albanezul a venit vara trecută la CSM Poli Iași, unde s-a impus rapid. 

FCSB s-a mișcat repede și l-a convins să semneze pe jucătorul care mai era curtat de CSU Craiova și de Real Zaragoza.

Kamer Qaka a povestit cel mai intens moment din cariera sa: „Era visul meu să joc pentru naționala Albaniei'

Spre finalul anului trecut, grație evoluțiilor convingătoare de la Iași, Qaka a fost chemat la naționala Albaniei de celebrul Christian Panucci, selecționerul acestei echipe.

„Am început să plâng când m-au sunat cei din staff şi mi-au spus că voi face parte din lotul pentru meciul cu Turcia. Am urmărit naţionala Albaniei de când eram mic. Era visul meu să joc pentru această echipă. Toţi prietenii mei din lot m-au primit foarte bine'.

M-am născut în Peja (localitate din Kosovo), dar eu sunt albanez. Nu mă deranjează dacă nu voi juca multe minute, sunt mândru că mă aflu în lot', spunea Kamer Qaka cu o zi înaintea meciului cu Turcia, din 13 noiembrie. 


CITEȘTE ȘI: 

Regizorul Lucian Pintilie a murit la 84 de ani, după o lungă suferință

Loading...
Comentarii