De Ciprian Iana,

Din păcate, operația care i-ar readuce Kassandrei Rotariu zâmbetul pe buze este una în premieră mondială, așa că lucrurile se mișcă extrem de lent. Concret, fetița ar trebui operată concomitent la ambele mâini, pentru că brațele nu s-au dezvoltat normal, iar doctorii caută acum soluții. Unii, cei din Franța, au anunțat că nu o pot opera, așa că toate speranțele se îndreaptă acum spre specialiștii din Canada.

”Am fost de curând în Franța, unde Kassandrei i s-a făcut un control medical amănunțit. În urma rezultatelor, doctorii francezi ne-au anunțat că nu-i pot face nimic la mâini, nu au soluții. Această veste a întristat-o pe Kassandra, dar ea e o luptătoare. Așteptăm vești bune din Canada, unde am trimis dosarul la o clinică de specialitate”, a declarat, pentru Libertatea, Iosif Rotariu, 56 de ani.

Kassandra Rotariu așteaptă vești din Canada. Operație în premieră mondială

Fostul internațional român a adăugat: ”Din păcate, lucrurile se mișcă destul de greu, pentru că vorbim despre o operație în premieră mondială. Medicii din Canada studiază dosarul de aproape doi ani. Au luat și legătura video cu noi, pentru a o vedea pe Kassi. Acum, din ce ni s-a transmis, studiază posibilitățile de a o opera. Sperăm să primim cât mai curând o veste bună din Canada”.

Pe de altă parte, piciorul stâng al fetiției, cel cu probleme, se dezvoltă normal. ”Operațiile de la picior au decurs foarte bine, piciorul se dezvoltă normal. Acum Kassandra urmează un program de reucuperare, iar anul viitor va mai trebui operată o dată pentru a i se schimba tija, pentru că piciorul crește”, a conchis fostul jucător de la Steaua, Galatasaray sau Poli Timișoara.

Adoptată de familia Dana și Iosif Rotariu la vârsta de 4 ani, Kassanda a trăit un calvar, fiind arsă cu țigara, otrăvită cu acid și aruncată de la fereastră de bunica ei!


Efectele plecării companiei Telekom din România. Peste 8 milioane de români stau cu sufletul la gură

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate