UPDATE: antrenorul nou pentru Cleo și Moți. Claudiu Keșeru, dublă pentru Ludogoreț | VIDEO

13 august 2017 13:57

Keșeru, dublă pentru Ludogoreț. Cleo a reușit primele goluri în această ediție de campionat din Bulgaria.

ACTUALIZARE 13 august. Dimitar Dimitrov a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Ludogoreţ Razgrad, unde sunt legitimaţi jucătorii Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, informează site-ul oficial al grupării bulgare.

Dimitrov, care a antrenat ultima dată în Kazahstan, pe Irtiş Pavlodar, îl va înlocui pe Georgi Dermendziev, care a demisionat în această săptămână. Dimitar Dimitrov, în vârstă de 58 de ani, a mai antrenat în cariera sa echipele Neftochimic Burgas, Litex Loveci, Levski Sofia, Velbajd Kiustendil, Lokomotiv Plovdiv, Naftex Burgas, Al-Nassr, Cernomoreţ Burgas, Amkar Perm, Al-Qadisiya şi naţionala Bulgariei.

——-

În partida cu Vereya, fostul atacant al Stelei, trecut pe linie moartă de selecționerul Christoph Daum, a reușit o dublă în doar 5 minute (25 și 30), pentru ca Andonov să stabilească scorul primei reprize, 2-1 pentru Ludogoreț (3-1 scor final).


Ludogorets – Vereya 2:1 de mohamed1021

În acest sezon, Keșeru a mai înscris doar în preliminariile Champions League. Atunci, atacantul a reușit tot o dublă, în victoria cu Zalgiris, 4-1, contribuind astfel la calificarea echipei sale în play-off.

Ludogorets a ajuns în play-off-ul Europa League, acolo unde va da peste o formație din Lituania, Suduva.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro