Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Kriszta Incze a explicat ce s-a întâmplat după finala de la Europenele de lupte libere, când a fost aproape de a leșina: "Mi s-a tăiat filmul"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > EXCLUSIV/ Kriszta Incze a explicat ce s-a întâmplat după finala de la Europenele de lupte libere, când a fost aproape de a leșina: "Mi s-a tăiat filmul"

EXCLUSIV/ Kriszta Incze a explicat ce s-a întâmplat după finala de la Europenele de lupte libere, când a fost aproape de a leșina: „Mi s-a tăiat filmul”

Kriszta Incze a ratat dramatic medalia de aur la Europenele de lupte libere care se desfășoară la București. În finala categoriei 65 de kilograme, Kriszta a condus-o pe azera Elis Manolova cu 4-0, dar a fost egalată și învinsă, în ultimele secunde, cu 6-4.

De Viorel Tudorache,

La finalul dramaticei lupte, Krisztei i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale. Kriszta a explicat pentru „Libertatea” ce s-a întâmplat cu ea în acele momente.

„Momentan, sunt obosită și un pic dezamăgită, dar și fericită. În ultimul minut și jumătate al meciului nu mai știam ce se întâmplă cu mine. Eram complet pierdută, dezorientată. Din cauza emoțiilor și a presiunii. Faptul că luptam acasă, în fața românilor, m-a stors. Mă simțeam amorțită și nu mai puteam să acționez cum trebuie pe saltea. Nu mai știam în ce colț trebuie să mă duc.

După meci, pur și simplu mi s-a tăiat filmul. Mi-am revenit după vreo 10-15 minute. Am refuzat să-mi pună perfuzii, pentru a nu întârzia și mai mult la festivitatea de premiere. Medalia asta de argint îmi dă însă încredere că mă pot califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020″ a declarat Kriszta.

Kriszta Incze, 22 de ani, legitimată la CSM Sf. Gheorghe, a câştigat, vineri, medalia de argint la categoria 65 de kilograme în cadrul Campionatelor Europene de lupte 2019 pentru seniori, care se desfăşoară la Sala Polivalentă din Bucureşti.


Citește și:

FOTO | Românca din finala Europenelor de lupte, aproape de leșin la sfârșitul confruntării! A fost la 15 secunde aurul european

Cine este Kriszta Incze. Sportiva care a cucerit medalia de argint pentru România la CE de lupte 2019 a fost crescută de unchiul și de mătușa ei

Close
Închide
  Close