De Madalina Ciodaru Burada,

George, puş­tiul de 9 ani al atacantului, joacă fotbal de la 6 ani şi tot atunci a reu­şit şi pri­mele lui per­for­man­­ţe: ti­tlul de gol­gheter al e­chi­pei en­gle­ze Try­­sull Ti­gers şi pozi­ţia de că­­pi­ta­n al a­cestei e­chi­pei de ju­niori. Mi­cul Geor­ge nu a de­za­mă­git nici la e­chi­pele la care s-a înscris ulterior. El a făcut fu­rori şi la şcoala de fotbal „Lucea­fărul” şi e un om de bază şi la e­chi­pa sa actua­lă, LPS Ba­natul Ti­mi­şoa­ra.

Taică-su, antrenor la juniori

De când a fost exclus din lotul lui Poli Timişoara, Ionel Ganea are foarte mult timp la dispoziţie să3757-90963-ganea.jpg stea alături de echipa de juniori la care evoluează fiul său. Atacantul sponsorizează e­chi­pa cu apă mi­ne­rală, dulciuri şi mingi de calitate pentru micii fotbalişti. Mai mult decât atât, Ganea a început să se implice ac­tiv în pregătirea celor de la LPS Banatul Ti­mi­şoara.

„Ionel mă ajută foarte mult la antrenamente şi la me­ciuri. Le dă indicaţii copiilor, le spune ce au făcut bine şi ce nu şi stă de vor­bă cu ei foar­te mult. Mai ales la partide, îmi este de mare ajutor. Suntem amândoi antre­norii acestor puşti”, a mărturisit Pa­vel Velcotă, tehnicianul fiind foarte impresionat de ajutorul primit de la fotba­list: „Vreau să precizez că am primit pr­emiul de cel mai bun an­trenor la copii şi juniori şi datorită ajutorului acordat de familia Ganea”. 

 3757-90964-juniori.jpgLa în­­ceputul a­nu­lui, Geor­ge a câş­ti­gat un nou titlu de golgheter la un tur­neu desfăşurat în Unga­ria. „A fost cel mai bun marcator şi la Cupa Bana­tul, la care am participat tot în acest an, iar el a reuşit 26 de go­luri în 7 me­ciuri. Tot golgheter a fost şi la campiona­tul jude­ţean. Acum, ju­căm la o grupă mai ma­re cu un an, însă nici nu i-am mai contabilizat reuşitele. El este oricum golghe­terul echipei noastre de ju­niori”, a declarat Pa­vel Vel­cotă, antre­no­rul de la LPS Bana­tul Timi­şoara.

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România
Recomandări

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România

Tehnicianul micilor fotbalişti spune că fiul lui Ganea e un jucător foar­te bătăios, dar că este şi foarte discipli­nat în joc, motiv pentru care a şi ob­ţi­nut un premiu fair-play la fi­nalul ultimului campionat pentru juniori.

Mai mult, George este căpitanul e­chi­pei şi şi-a luat rolul în se­rios. Încă de când s-a în­scris la LPS Ba­na­tul Ti­­mişoara, Geor­ge Ga­­­nea şi-a ex­pri­mat şi o do­rin­­ţă: să i se dea tri­­coul cu nu­mă­rul 9, cel pe care îl poa­rtă de obicei tatăl său. „Geor­ge e un lider înnăscut. Se impune din prima, le spune co­legilor ce trebuie să facă. Îşi ia rolul de că­pitan în serios. E bine, pentru că acum e vârsta când se dă lu­p­ta pentru li­derul e­chi­pei”, spune Velcotă.

3757-90966-copilganea3.jpg

3757-90965-copilganea2.jpg

Cătălin Moroșanu, dezvăluire incredibilă despre relația cu soția. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani
GSP.RO

Cătălin Moroșanu, dezvăluire incredibilă despre relația cu soția. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine