Mergi direct la conținut »
Lăcătuș nu i-a rămas dator lui Gigi Becali: ”Felicitări FCSB-ului că a terminat pe locul 2!”. Cum explică ratarea promovării
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Lăcătuș nu i-a rămas dator lui Gigi Becali: ”Felicitări FCSB-ului că a terminat pe locul 2!”. Cum explică ratarea promovării

Lăcătuș nu i-a rămas dator lui Gigi Becali: ”Felicitări FCSB-ului că a terminat pe locul 2!”. Cum explică ratarea promovării

Lăcătuș nu i-a rămas dator lui Gigi Becali: ”Felicitări FCSB-ului că a terminat pe locul 2!”. Cum explică ratarea promovării. 

Proiectul lansat cu surle și trâmbițe în vara anului 2017, noua CSA Steaua, s-a „înecat” la final de campionat, pierzând în fața Academiei Rapid dreptul de participare la barajul pentru Liga 3.

Gigi Becali a râs cu gura până la urechi de insuccesul rivalilor din Liga 4, „felicitându-i” că au prins podiumul. „Nu pot să-i răspund lui Becali decât la fel cum a făcut-o și el. Felicitări FCSB-ului pentru locul 2!”, a declarat Lăcătuș, în aceeași notă.

Lăcătuș nu i-a rămas dator lui Gigi Becali. Nu renunță nici dacă va fi ofertat din Liga 1

„Toată lumea îmi spune că trebuia să apelez la foști jucători importanți cu experiență pentru a mă ajuta la Liga a 4-a. Dar eu vă întreb cine ar vrea să vină la actuala Steaua în această situație?

Eu am spus de multe ori că acei jucători care s-au dus la Rapid să joace sunt jucători care simt ceva pentru echipa aia. Noi ne-am tot gândit la jucători cu experiență, dar nu i-am găsit”, a declarat Lăcătuș la TV Telekom Sport.

„Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atașamentul de care au dat dovadă în acest an. Am discutat cu suporterii și nu se pune problema să nu fie alături de noi și anul viitor. Acum sunt mai hotărât ca niciodată să continui aici.

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'
Recomandări

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'

Nu voi renunța până când această echipă nu va evolua într-o ligă superioară. Chiar dacă ar veni o ofertă de la Liga 1 eu îi asigur pe suporteri că vreau să merg mai departe aici la Steaua.

Din ce am discutat cu conducerea clubului și cu cei de la Minister nu s-a pus problema să renunțăm la acest proiect. Nu luăm în calcul vreo fuziune cu altă echipă”, a mai spus Marius Lăcătuș.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare

Close
Închide
  Close