MENIU CAUTĂ
04 Iun. 2018 16:44

Gigi Becali a râs de noua echipă a Armatei: ”Felicitări, au prins podiumul! M-am uitat la meci ca să mă distrez”

Distribuie

Gigi Becali a râs de noua echipă a Armatei: ”Felicitări, au prins podiumul! M-am uitat la meci ca să mă distrez”. Gigi Becali se gândește s-o încurce pe CSA Steaua în tentativa de a ajunge în Liga 1. Deocamdată, n-a fost nevoie de nicio intervenție, deoarece echipa lui Lăcătuș s-a împiedicat singură.

„Libertatea' v-a anunțat, în premieră, despre intențiile revanșarde ale lui Becali încă din vara trecută. Omul de afaceri are alte idei acum. Vrea să-i blocheze și pe cei de la Academia Rapid, dar numai până când îi va ajunge din urmă CSA Steaua. Apoi, vrea să vadă cum giuleștenii îi mai înving o dată pe cei de la CSA.

Gigi Becali a râs de noua echipă a Armatei: „Dacă iubesc Steaua, pentru ce batjocura asta?'

„Important e ce s-a întâmplat aseară. Felicitări CSA-ului pentru locul 2, au prins podiumul. M-am uitat la meci, râdeam, mă uitam ca să mă distrez.

Eu o să-mi fac datoria, am să-i răzbun eu în Liga 3 şi îi mai ţin un an în Liga 3 pe Rapid, ca să-şi ia revanşa Steaua peste doi ani. Eu vă promit că îi ţin în Liga 3 pe Rapid încă un an, adică doi ani, să nu promoveze', a spus Gigi Becali, la postul Pro X.

„Apoi, să vină ei, să-i mai bată o dată Rapidul. Pentru ce circul ăsta? Dacă iubesc Steaua, pentru ce batjocura asta? Asta-i Steaua, în Liga 4?

Ei o ţin în Liga 4, îi bate Rapidul, vor să ne scoată pe noi din Europa, tâmpenii. În ţara asta, te doare capul. Numai la noi se poate aşa ceva. Eu o să mă lupt ca să pun lucrurile la punct',  a mai comentat Becali.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii