MENIU CAUTĂ

Lăcătuș a sărit în tribune la un fan rapidist care l-a jignit. Cum a reacționat ”Fiara” când a ajuns față în față cu giuleșteanul

Distribuie

Lăcătuș a sărit în tribune la un fan rapidist care l-a jignit. Cum a reacționat ”Fiara” când a ajuns față în față cu giuleșteanul.

Marius Lăcătuș a fost aproape să-l copieze pe Mihai Stoica, omul care va rămâne în istoria fotbalului românesc drept primul și, deocamdată, singurul conducător de club care a mers în tribună și a lovit în spectator.

Se întâmpla în 2006, la un meci Steaua – CFR Cluj.

Lăcătuș a sărit în tribune la un fan rapidist: „Cu mine vorbești?”

Totul s-a petrecut înainte de startul meciului Academia Rapid – CSA Steaua. Marius Lăcătuș n-a mai rezistat la injuriile unui puști rapidist care stătea în spatele băncilor. „Băi, boschetarule!”, i-a strigat giuleșteanul, moment în care Lăcătuș a luat foc și s-a dus fix în direcția celui care-l agresase verbal.

„Cu mine vorbești?!”, a strigat Lăcătuș la acesta. „Fiara” i-a pus mâna în gât, dar fanul i-a dat peste mână. Incidentul s-a petrecut fix în fața unui steward care n-a îndrăznit să intervină. Oamenii de ordine nu l-au ridicat nici pe fanul care înjura, dar nu l-au oprit nici pe Lăcătuș.

Noroc că acesta din urmă și-a potolit nervii și nu l-a lovit pe giuleștean.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / Interviu cu Mihaela Buzărnescu, ”surpriza de la Roland Garros”. Ce cadou își face după turneu

Citește mai multe despre Lăcătuş și incident pe Libertatea.

Comentarii