MENIU CAUTĂ
03 Iun. 2018 22:21

Lăcătuș a sărit în tribune la un fan rapidist care l-a jignit. Cum a reacționat ”Fiara” când a ajuns față în față cu giuleșteanul

Distribuie

Lăcătuș a sărit în tribune la un fan rapidist care l-a jignit. Cum a reacționat ”Fiara” când a ajuns față în față cu giuleșteanul.

Marius Lăcătuș a fost aproape să-l copieze pe Mihai Stoica, omul care va rămâne în istoria fotbalului românesc drept primul și, deocamdată, singurul conducător de club care a mers în tribună și a lovit în spectator.

Se întâmpla în 2006, la un meci Steaua – CFR Cluj.

Lăcătuș a sărit în tribune la un fan rapidist: „Cu mine vorbești?'

Totul s-a petrecut înainte de startul meciului Academia Rapid – CSA Steaua. Marius Lăcătuș n-a mai rezistat la injuriile unui puști rapidist care stătea în spatele băncilor. „Băi, boschetarule!', i-a strigat giuleșteanul, moment în care Lăcătuș a luat foc și s-a dus fix în direcția celui care-l agresase verbal.

„Cu mine vorbești?!', a strigat Lăcătuș la acesta. „Fiara' i-a pus mâna în gât, dar fanul i-a dat peste mână. Incidentul s-a petrecut fix în fața unui steward care n-a îndrăznit să intervină. Oamenii de ordine nu l-au ridicat nici pe fanul care înjura, dar nu l-au oprit nici pe Lăcătuș.

Noroc că acesta din urmă și-a potolit nervii și nu l-a lovit pe giuleștean.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / Interviu cu Mihaela Buzărnescu, surpriza de la Roland Garros'. Ce cadou își face după turneu

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Autorii triplei crime din Călărași au fost arestați
Loading...
Comentarii