Israel – România 1-2 

Au marcat: Hemed (60), N. Stanciu (64), Țucudean (83)

Naționala României a început cu dreptul 2018. Tricolorii au învins reprezentativa Israelului, după o revenire spectaculoasă. Gazdele au deschis scorul în minutul 60, iar Stanciu și Țucudean, abia introduși pe teren, au schimbat soarta meciului cu două execuții formidabile. Victoria de la Netanya este prima a României împotriva Israelului după 22 de ani. Pentru Cosmin Contra este al treilea succes pe banca naționalei, primul în deplasare, după 3-1 cu Kazahstan și 3-0 cu Turcia, ambele pe teren propriu.

Echipa ţării noastre a practicat un joc ofensiv chiar din statul întâlnirii, ratând prima ocazie de gol în minutul 5, când şutul lui Budescu din afara careului a fost respins în corner de portarul israelian.

Gazdele au avut la rândul lor o bună şansă de a marca în minutul 13, în urma unei lovituri de colţ, însă Ben Chaim a trimis cu balonul cu capul din marginea careului mic în braţele lui Niţă.

Cea mai importantă ocazie de gol din prima parte a jocului i-a aparţinut însă lui Claudiu Keşeru, care a şutat din interiorul careului chiar în portarul Harush (20). Acelaşi Keşeru a avut avut apoi o execuţie spectaculoasă, pe spate, însă balonul a fost reţinut de goalkeeper-ul israelian.

Partida a continuat într-un ritm alert până la pauză, cu acţiuni la ambele porţi, echipa României fiind însă mai incisivă decât adversara sa.

Selecţionerul Israelului a efectuat trei schimbări chiar înaintea startului reprizei secunde, iar noii intraţi au impulsionat jocul echipei gazdă, care a avut o mare ocazie în debutul părţii a doua a jocului, prin Ben Chaim, al cărui şut în diagonală, din interiorul careului, a trecut pe lângă bara porţii lui Niţă.

Israelienii au reuşit deschiderea scorului în minutul 60, prin Tomer Hemed, însă România a restabilit rapid egalitatea prin noul intrat Nicolae Stanciu, care l-a învins pe portarul gazdelor cu un şut spectaculos, de la 25 m (64).

Echipa ţării noastre putea prelua conducerea pe tabela de marcaj în minutul 66, când Keşeru a ratat o mare ocazie de
gol, trimiţând balonul cu capul pe lângă poarta adversă.

Schimbările efectuate de selecţionerul Cosmin Consta pe parcursul reprizei secunde au avut un efect pozitiv asupra jocului echipei noastre, care a trecut în avantaj în minutul 82, graţie golului lui George Ţucudean, înlocuitorul lui Keşeru, care l-a lobat pe portarul israelian, trimiţând balonul în plasă, după o pasă excelentă primită de la un alt nou intrat, Alexandru Mitriţă, aflată la debutul său printre „tricolori”.

Israelienii au forţat egalarea în finalul jocului, ratând câteva bune ocazii de gol, însă rezultatul a rămas nemodificat până la final, iar „tricolorii” au obţinut victoria la primul lor meci din 2018.

Final de meci.

Min. 90+3: Gazdele au irosit două mari ocazii de a egala.

Min. 90: patru minute suplimentare.

Min. 83: schimbare în echipa României. A ieșit R. Marin, a intrat debutantul Cicâldău.

Min. 83: GOL ROMÂNIA, 1-2. Lansat impecabil de Mitriță, Țucudean a pătruns în careu și a înscris, cu o scăriță, peste portar. Este primul gol marcat de atacantul de la CFR Cluj pentru echipa națională.

Min. 80: ultima schimbare pentru Israel, iese Natcho și intră Maman.

Min. 72: o nouă schimbare. Iese Pintilii și intră Anton, care debutează și el la echipa națională cu această ocazie.

Min. 70: o nouă schimbare în echipa lui Cosmin Contra, iese Keșeru și intră Țucudean.

Min. 68: schimbare pentru Israel, iese Ben Chaim și intră Einbinder.

Min. 66: ocazie mare pentru tricolori, dar reluarea cu capul al lui Keșeru trece pe lângă poartă.

Min. 64: GOL ROMÂNIA, 1-1. Abia intrat pe teren, Nicolae Stanciu reușește să înscrie cu un șut senzațional de la aproximativ 28 de metri. Este primul gol marcat de naționala României împotriva Israelului, după 22 de ani de secetă.

Min. 61: trei schimbări în echipa noastră nțională, au ieșit Deac, Budescu și Grozav și au intrat Chipciu, Stanciu și Mitriță. Jucătorul celor de la CS U Craiova se află la debutul la echipa națională.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

Min. 61: schimbare la Israel, iese Hemed și intră Turgeman

Min. 60: GOL ISRAEL, 1-0. A marcat jucătorul cu numărul 10, Tomer Hemed, care l-a învins pe Niță din fața porții.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

Min. 59: Niță a salvat încă o dată.

Min. 50: Ben Chaim scapă singur cu Niță, însă șutul său trece puțin pe lângă poartă.

Min. 48: Niță se evidențiază și respinge excelent în corner șutul trimis de Levy.

Trei schimbări la pauză în echipa Israelului: au ieșit Melikson, Kayal și Micha  și au intrat Cohen, Eran Levy și Sabia.

S-a reluat jocul.

Pauză. România a avut ocaziile mari ale primei reprize.

Min. 32: Tricolorii continuă să joace bine. Budescu este neinspirat la o lovitură liberă și nu a prins cadrul porții cu un șut din unghi.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

Min. 25: o nouă oportunitate pentru România. Deac a centrat în careu, Keșeru a reluat pe spate, dar mingea a fost reținută fără probleme de portarul Israelului.

Min. 21: Keșeru a ratat cea mai mare ocazie de gol de până acum. Atacantul naționalei României, servit ideal de Grozav, a tras direct în portar, de la câțiva metri de buturi.

LIVETEXT Israel - România, meci amical

Min. 13 – șansă bună de gol pentru gazde, dar Niţă a reţinut mingea cu siguranţă.

Min. 8 – Niţă a ieşit excelent pentru a-l opri pe coechipierul său de la Sparta Praga, Ben Chaim.

Min. 6: prima ocazie de gol a meciului a aparținut României: șut Budescu, de la 20 de metri, respins de portar, de la rădăcina barei.

Min. 1: a început meciul.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

Echipele de start:

Israel: Harush – Bitton, Taha, Eytan, Tawatha – Kayal, Natcho, Dor Micha, Melikson – Ben Chaim, Hemed. Selecționer: Alon Hazan.

România: 16. Niță – 2. Benzar, 22. Săpunaru (cpt.), 21. Grigore, 11. Bancu (debutant) – 8. Pintilii, 18. Marin – 17. Deac, 10. Grozav, 14. Budescu – 13. Keșeru. Selecționer: Cosmin Contra

Rezerve: 1. Lung, 12. Tătărușanu – 3. Toșca, 4. Moți, 5. Nedelcearu, 6. Anton, 7. Chipciu, 9. Rotariu, 15. Manea, 19. Țucudean, 20. Cicâldău, 23. Stanciu, 26. Man, 28. Mitriță

Arbitru: Masias Dimitrios. Asistenţi: Georgiu Charalampos, Kalogeru Marios. (toţi din Cipru). Al patrulea oficial: Orel Greenfeld (Israel).

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

ACTUALIZARE 24 martie. Conform Telekom Sport, selecționerul Cosmin Contra va trimite pe teren următoarea echipăNiţă – Benzar, Grigore, Săpunaru, Bancu – Pintilii, R. Marin – C. Deac,  Budescu, Grozav – Keşeru.

ACTUALIZARE 24 martie. Numerele pe care tricolorii le vor purta în această seară, la meciul cu Israel.

1. Silviu Lung
2. Romario Benzar
3. Alin Toșca
4. Cosmin Moți
5. Ionuț Nedelcearu
6. Paul Anton
7. Alexandru Chipciu
8. Mihai Pintilii
9. Dorin Rotariu
10. Gheorghe Grozav
11. Nicușor Bancu
12. Ciprian Tătărușanu
13. Claudiu Keșeru
14. Constantin Budescu
15. Cristian Manea
16. Florin Niță
17. Ciprian Deac
18. Răzvan Marin
19. George Țucudean
20. Alexandru Cicâldău
21. Dragoș Grigore
22. Cristian Săpunaru
23. Nicolae Stanciu
26. Dennis Man
28. Alexandru Mitriță

ACTUALIZARE 24 martie. Tricolorii au făcut o scurtă plimbare de relaxare în această dimineață. Delegația României va reveni în țară duminică în jurul prânzului, direct la Craiova, acolo unde marți, 27 martie, este programat amicalul contra reprezentativei Suediei, echipă calificată la Campionatul Mondial din Rusia. 

ACTUALIZARE 24 martie. Palmaresul ne este favorabil. Din 20 de întâlniri, România a câștigat zece, Israel s-a impus de cinci ori, în timp ce alte cinci jocuri s-au încheiat la egalitate.

Pentru selecționerul Cosmin Contra va fi al cincilea joc pe banca naționalei României. 

ACTUALIZARE 24 martie. Dacă vineri, la Netanya s-au înregistrat 36 de grade Celsius, la ora jocului Israel – România va fi o temperatură plăcută, de până în 20 de grade Celsius. Asta după ce, sâmbătă, vremea s-a răcit brusc cu nu mai puțin de 15 grade!

ACTUALIZARE 23 martie. Gicu Grozav, jucătorul cu numărul 10 de la echipa națională, a prefațat primul meci al anului pentru tricolori.

ACTUALIZARE 23 martie. Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial pe stadionul Netanya. Vizitați de Gabriel Tamaș / GALERIE FOTO

ACTUALIZARE 23 martie, ora 15:40. La meci sunt așteptați aproximativ 7.000 de spectatori.

ACTUALIZARE 23 martie, ora 15:00. Pentru amicalul cu România, naționala Israelului este pregătită de selecționerul reprezentativei de juniori U19, Alon Hazan. Acesta a fost numit interimar, după ce albaștrii-albi au rămas fără antrenor la finalul campaniei ratate pentru CM 2018.  Federația din Ramat Gan nu i-a mai prelungit în noiembrie contractul fostului selecționer Elisha Levy. În lotul pentru meciul cu România sunt 10 debutanți. 

ACTUALIZARE 23 martie, ora 14.20. Delegația României a ajuns la Netanya și s-a cazat la hotel. În aceast moment, la Netanya se înregistrează 35 de grade Celsius (va urca până la 36 de grade Celsius), dar temperatura va scădea cu mai mult de zece grade sâmbătă, în ziua meciului. De la ora 18.30 este programat antrenamentul oficial, care va fi deschis presei în primele 15 minute.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

ACTUALIZARE 23 martie, ora 12:35. Tricolorii au aterizat pe aeroportrul Ben Gurion din Tel Aviv.

ACTUALIZARE 23 martie, ora 12:00. Aici locuiesc fotbaliștii naționalei României la Netanya, gazda amicalului cu Israel, programat sâmbătă, ora 20:00 (ora României).

Delegația tricoloră va fi însoțită pe timpul șederii în Țara Sfântă de arbitrul asistent israelian cu origini românești Dan Ucenic.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

Dan Ucenic

ACTUALIZARE 23 martie, ora 10.45.  „Nici nu îmi mai venea să mă trezesc când am văzut ce este afară.  Ne ducem acolo (n.r. – Netanya) şi o să ne placă pentru că e cald. Sper ca băieţii să se adapteze după frigul ăsta. 30 de grade e o diferenţă foarte mare de temperatură. Probabil trebuia să plecăm de la începutul săptămânii pentru că şi aşa nu am avut condiţiile necesare pentru a se antrena băieţii, dar asta este”, a declarat, înainte de îmbarcarea spre Israel, Adrian Mutu, managerul sportiv al echipei naționale.

ACTUALIZARE 23 martie, ora 10:15. „Tricolorii” au reuşit, în sfârşit, să decoleze spre Israel, la ora 10:13. Cursa Tarom RO155 aterizează la Tel Aviv, după două ore și 35 de minute de zbor. AICI, detalii online despre zbor. România va juca amicalul contra israelienilor la Netanya sâmbătă, de la ora 20.00.

ACTUALIZARE 23 martie, ora 08.45. Tricolorii așteaptă decoleze spre Țara Sfântă. De la ninsoare abundentă, la 25 de grade Celsius, câte sunt acum la Netanya.

ACTUALIZARE 23 martie. Tricolorii ar trebui să decoleze azi, la 7.45, spre Țara Sfântă. Ninge abundent în Capitală, delegația României speră să primească OK-ul de pe Otopeni.

Vineri, 23 martie (Israel – stadion Netanya)
– ora 18:25 – declarații la marginea terenului – un jucător
– ora 18:30 – antrenamentul României deschis presei 15 minute

Tricolorii s-au antrenat pe Arena Națională înaintea plecării în Israel


ACTUALIZARE 22 martie. Nicolae Stanciu, mijlocaș Sparta Praga:

”Da, s-a terminat o campanie nu foarte reușită. Acum trebuie să ne gândim în primul rând la Cupa Națiunilor. E o oportunitate de a ne califica la EURO. Avem o generație bună. Trebuie să ne schimbăm puțin mentalitatea. Doar așa putem face lucruri bune.

Se poate spune că este un restart. Atmosfera esta una plăcută. Sunt jucători noi, tineri, care s-au integrat rapid. Formăm un grup unit și cred că rezultatele vor apărea. Am vorbit cu Cicâldău și i-am spus că este unul dintre preferații mei din Liga 1. Dar nu doar eu am vorbit cu cei tineri, ci toți care suntem mai vechi la lot. Încercăm să îi integrăm în lot. Sunt jucători tineri și foarte talentați. 

La EURO, dacă nu ne calificăm, va fi o dezamăgire mai mare decât cea după ratarea Mondialului. Dar avem destul timp să ne punem la punct pentru Cupa Națiunilor. Avem nevoie de o mentalitate bună și de agresivitate pentru a crește. 

Să nu ne grăbim să zicem că suntem o generație ratată. Cum n-avem rezultate? Am fost la un EURO după mulți ani și mai putem merge la unul. Avem șansa de a lega două calificări consecutive la Campionatele Europene. Da, nu ne-am calificat la Mondial, dar România nu a mai mers la Mondial de foarte mulți ani. Acum, din grupa noastră, s-au calificat două echipe foarte puternice”.

———————

ACTUALIZARE 22 martie. Cosmin Contra a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre condițiile speciale în care a pregătit amicalul cu Israel.

”Sunt condiţiile care sunt şi trebuie să ne adaptăm. Cred că am făcut-o bine, e şi o chestie de mentalitate, de autodepăşire. Nu am cerut noi să vină timpul ăsta. Nu se întâmplă nu mai la noi. Şi în Spania sunt mari probleme din cauza vremii. Vom fi puternici, ne vom adapta la orice condiţii. Am găsit soluţii, ne-am antrenat pe Arena Naţională, ne-am atrenat şi la Petrolul pe stadion, gazonul foarte bun. Nu am avut mari dificultăţi de a pregăti acest meci. Voi încerca să nu mai fac atât de multe schimbări. Sunt jucători tineri, pe care i-am adus să îi văd, dar voi încerca să nu mai fac atât de multe schimbări.

Tot ce e posibil. Avem gânduri să joace anumiţi jucători. Eu mă ghidez şi dupa ce văd la antrenamente, îi simt, îi văd şi iau decizia. I-am adus să văd cum se integrează în atmosfera echipei naţionale. S-a creat o atmosferă bună, o plăcere să-i vezi antrenându-se. Vom încerca să creem ocazii, să marcăm, ceea ce am făcut la fiecare meci de când sunt eu antrenor.

Indiferent cum va fi starea gazonul trebuie să ne adaptăm foarte bine la terenul care va fi. Atunci vom deveni o echipă puternică. Nu în toate meciurile vom avea terenuri impecabile, trebuie să ne adaptăm. Mai sunt multe lucruri de îmbunătăţit. Trebuie să aibă încredere. Suntem mentalizaţi să facem lucrurile bine.

Băluţă nu trece printr-o perioada bună de formă şi am ales să vină alţi jucători”, a spus Cosmin Contra la conferinţa presă.

ACTUALIZARE 22 martie. Selecționerul României, Cosmin Contra, va susține o conferință de presă premergătoare partidelor cu Israel (24 martie), din deplasare, și Suedia (27 martie), de la Craiova.

Aceasta va avea loc joi, de la ora 12:30, în sala de conferințe de la Casa Fotbalului.

Tehnicianul tricolorilor va fi însoțit de mijlocașul Nicolae Stanciu.

ACTUALIZARE 21 martie. Tricolorii s-au antrenat în balon. Duel verbal între Dennis Man și Cristian Manea | VIDEO

ACTUALIZARE 21 martie. Pe ce stadion se joacă amicalul Israel – România. Netanya, orașul care găzduiește partida, înseamnă ”Dumnezeu a dat”.

ACTUALIZARE 20 martie. Antrenamente pe ”Ilie Oană”. Naționala României s-a antrenat la Ploiești. 26 de jucători sub comanda selecționerului Cosmin Contra / VIDEO

La Ploiești au fost minus 5 grade Celsius, la Netanya, în Israel, vor fi peste 25!

Naționala de fotbal a României se mută la Ploiești. Tricolorii nu se pot antrena la Mogoșoaia din cauza vremii

ACTUALIZARE 18.00. O parte dintre jucătorii naționalei au participat luni după-amiază la o ședință de pregătire pe un teren sintetic acoperit din apropierea Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia, informează frf.ro.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

După un antrenament cu toți jucătorii în sala de forță, staff-ul naționalei a condus și o ședință de pregătire pe teren. Din cauza condițiilor meteorologice, antrenamentul la care au participat 12 jucători, dintre cei care au jucat cel mai devreme pentru echipele lor de club și s-au alăturat primii lotului, s-a desfășurat pe un ”sintetic” acoperit.

LIVETEXT Israel - România 1-2. Tricolorii au început cu dreptul 2018. Revenire spectaculoasă / VIDEO

——

La reunire și la prima ședință de pregătire au fost prezenți doar 12 tricolori: Niță, Mitriță, Bancu, Cicâldău, Chipciu, Stanciu, Nedelcearu, Grigore, Grozav, Marin, Anton, Rotariu.

Ceilalți se vor alătura lotului până luni. Nu va mai fi prezent la această acțiune Florin Andone, cel care a acuzat dureri la gamba dreaptă în urma meciului disputat în campionatul Spaniei. El a efectuat deja un RMN și, pentru că el nu putea fi recuperat în timp util pentru pregătirea celor două jocuri, staff-ul echipei naționale împreună cu reprezentanții lui Deportivo au stabilit ca atacantul să continue investigațiile la echipa de club.

Zborul cu care Alin Toşca trebuia să ajungă în România din Italia a fost anulat din cauza vremii nefavorabile, iar după mai bine de două ore pierdute prin aeroport, jucătorul român a hotărât să încerce să-şi caute o nouă cursă luni de dimineaţă. Fundaşul lui Benevento se va alătura lotului naţionalei României, care se află deja în cantonament la Mogoşoaia, acolo unde selecţionerul Cosmin Contra pregăteşte meciurile amicale cu Israel şi Suedia.

La reunire şi la prima şedinţă de pregătire, care a avut loc ieri, au fost prezenţi doar 12 tricolori: Niţă, Mitriţă, Bancu, Cicâldău, Chipciu, Stanciu, Nedelcearu, Grigore, Grozav, Marin, Anton, Rotariu.

Lotul României pentru jocurile cu Israel (24 martie, ora 20:00, Netanya) și Suedia (27 martie, ora 21:30, Craiova) este următorul:

Pentru aceste prime jocuri ale anului, selecționerul a convocat 27 de jucători:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niță (Sparta Praga, 1/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 10/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 1/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 31/0), Alin Toșca (Benevento, 10/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 0/0), Nicușor Bancu (CS U Craiova, 1/0)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB, 40/1), Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 0/0), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 4/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5), Dennis Man (FCSB, 0/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 13/1), Alexandru Mitriță (CS U Craiova, 0/0), Constantin Budescu (FCSB, 8/4)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 21/6), George Țucudean (CFR Cluj, 2/0)

Din lista preliminară a stranierilor, Cosmin Contra a renunțat la Costel Pantilimon și la Alexandru Crețu, de la NK Maribor.

Și Israelul a anunțat lotul. Au 9 debutanți

GK Ofir Marciano, 28 de ani, 11 0 Hibernian (Scoția)
1 GK Ariel Harush, 29 de ani, 10 0, Anorthosis (Cipru)
18 GK Danny Amos, 31 de ani, debutant, Maccabi Netanya
DF Eitan Tibi, 30 de ani, 34 1, Maccabi Tel Aviv
DF Taleb Tawatha, 25 de ani, 8 0, Eintracht Frankfurt (Germania)
DF Ben Bitton, 27 de ani, 3 0 Hapoel Be’er Sheva
DF Maor Kandil, 24 de ani, debutant, Bnei Yehuda
DF Oren Biton, 23 de ani, debutant, Hapoel Be’er Sheva
DF Tal Kachila, 25 de ani, debutant, Beitar Jerusalem
DF Loai Taha, 28 de ani, debutant, Hapoel Be’er Sheva
6 MF Bibras Natkho, 30 de ani, 49 1, ȚSKA Moscova (Rusia)
MF Beram Kayal, 29 de ani, 32 1, Brighton & Hove Albion (Anglia)
5 MF Maor Melikson, 33 de ani, 24 3, Hapoel Be’er Sheva
8 MF Almog Cohen, 29 de ani, 23 0, FC Ingolstadt 04 (Germania)
9 MF Dan Einbinder, 29 de ani, 6 1, Hapoel Be’er Sheva
MF Dor Peretz, 22 de ani, 2 0 Maccabi Tel Aviv
MF Hanan Maman, 28 de ani, debutant, Hapoel Be’er Sheva
MF Dor Micha, 26 de ani, debutant, Maccabi Tel Aviv
22 MF Eran Levy, 32 de ani, debutant, Maccabi Netanya
10 FW Tomer Hemed, 30 de ani, 31 15, Brighton & Hove Albion (Anglia)
12 FW Tal Ben Haim II, 28 de ani, 28 5, Sparta Praga (Cehia)
FW Moanes Dabour, 25 de ani, 7 1, Red Bull Salzburg (Austria)
16 FW Dia Saba, 25 de ani, debutant, Maccabi Netanya

Citiți și România s-a reunit pentru meciurile amicale cu Israel și Suedia. Doar 12 tricolori la primul apel. Florin Andone, accidentat / VIDEO

„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”
PARTENERI - GSP.RO
„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”
Kamara rupe tăcerea despre iubita lui Reghecampf: “Cea mai mare ruşine pentru o femeie”
Playtech.ro
Kamara rupe tăcerea despre iubita lui Reghecampf: “Cea mai mare ruşine pentru o femeie”
"Uriașul blând" a murit fulgerător, în Italia. Românul s-a prăbușit sub ochii colegilor, după o zi de muncă
Observatornews.ro
"Uriașul blând" a murit fulgerător, în Italia. Românul s-a prăbușit sub ochii colegilor, după o zi de muncă
Horoscop 30 noiembrie 2021. Scorpionii se concentrează prea mult pe ceea ce nu știu, pe ce nu pot afla și se consumă degeaba
HOROSCOP
Horoscop 30 noiembrie 2021. Scorpionii se concentrează prea mult pe ceea ce nu știu, pe ce nu pot afla și se consumă degeaba
A doua țară care închide complet granițele pentru străini. Accesul le va fi interzis total
Știrileprotv.ro
A doua țară care închide complet granițele pentru străini. Accesul le va fi interzis total
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Telekomsport
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Imagination de la Foreo - masca de față pe care ți-o personalizezi... pe masa din bucătărie
PUBLICITATE
Imagination de la Foreo - masca de față pe care ți-o personalizezi... pe masa din bucătărie