Mergi direct la conținut »
Managerul de proiect pentru Euro 2020 anunță: ”Stadioanele Steaua, Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf vor fi reconstruite de la zero!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Managerul de proiect pentru Euro 2020 anunță: ”Stadioanele Steaua, Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf vor fi reconstruite de la zero!”

Managerul de proiect pentru Euro 2020 anunță: ”Stadioanele Steaua, Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf vor fi reconstruite de la zero!”

Florin Sari, manager de proiect pentru  Euro 2020, a anunțat că stadioanele Steaua, Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf vor fi reconstruite de la zero, deși până acum se credea că vor fi doar renovate sau reabilitate.

De Octavian Cojocaru,

Sari a adăugat că sunt câteva probleme privind stadionul Ghencea, asta și din cauza celor de la MApN, a căror reacție întârzie să apară, mai ales că există acel deja celebru litigiu cu Gigi Becali pentru tribuna oficială, care a fost reconstruită cu banii creditorului FCSB.

„Noi nu punem plombe. Se face de la 0”

„Sunt proiecte pentru 4 stadioane. Este vorba despre Giulești, Dinamo, Ghencea și Arcul de Triumf. Stadioanele vor fi reconstruite de la zero. Vor fi moderne. La Giulești și Arcul de Triumf lucrurile sunt foarte avansate și așteptăm să prindă avânt și cei de la MAI și MApN, proprietarii stadionului Dinamo și Ghencea.

Vom avea niște construcții noi, de la nivelul pământului. Noi nu punem plombe, se face de la 0. Ne dorim să fie aduse toate la un nivel foarte înalt.

La Steaua sunt niște sensibilități cu acea tribună oficială. E ca un bolovan în calea proiectului. Îmi doresc ca MApN să vadă valoarea acestui proiect și să ajungă la o soluție cu acea tribună oficială. E o lentoare a celor de acolo.

Mai crește un proiect de mare perspectivă. Vor fi construite sau renovate 400 de terenuri din toată țara. E un proiect de dezvoltare foarte complex. În fiecare județ vrem să fie o bază sportivă foarte importantă”, a zis Florin Sari la OradeSport de la 6TV.

Close
Închide
  Close