De Paul Tecuceanu,

”În cursul ultimelor luni, am comunicat constant cu membrii Formulei 1, precum şi cu reprezentanţii oraşului Montreal, cu Tourisme Montreal şi (…) cu guvernele provincial şi federal şi am urmărit directivele emise de oficialii responsabili cu sănătatea publică”, a precizat promotorul local în comunicat. ”Drept consecinţă direct în legătură cu pandemia de COVID-19, ne conformăm recomandărilor experţilor”, a mai menţionat sursa citată.

”Vom fi pregătiţi să găzduim cursa cu braţele deschise pe circuitul Gilles Villeneuve când situaţia o va permite”, a adăugat Francois Dumontier, directorul executiv al Marelui Premiu al Canadei.

”Chiar dacă mai avem de aşteptat un pic, vom prezenta un spectacol grandios în acest an”, la Montreal, a promis conducătorul Formulei 1, Chase Carey.

Aceasta este a noua cursă anulată (Australia, Monaco) sau amânat (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan, Canada) din acest sezon de Formula 1.

Sezonul ar urma să numere în 2020 între 15 şi 18 mari premii în loc de numărul record de 22 prevăzut iniţial.

În principiu, ultimul Grand Prix ar trebui să se desfăşoare la finalul lunii noiembrie, la Abu Dhabi, dar Carey a menţionat că sezonul s-ar putea prelungi.

Următoarea cursă din calendar este Marele Premiu al Franţei, programat pe 28 iunie, pe circuitul Paul-Ricard, din Le Castellet.

Citeşte şi:

Mărturia unui taximetrist român din Londra: „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite