MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2018 17:29

Marica a lucrat cu Becali și a spus ce știe din interior: ”E greu cu Gigi antrenor. Pardon, conducător!”

Distribuie

Marica a lucrat cu Becali și a spus ce știe din interior: ”E greu cu Gigi antrenor. Pardon, conducător!”.

Ciprian Marica a jucat la Steaua în primăvara anului 2016, după care și-a încheiat cariera. Marica știe cine e adevăratul „antrenor” de la Steaua / FCSB: patronul Gigi Becali.

„Nu-mi permit să-l judec pe Dică. La un moment dat am fost întrebat dacă Mircea Rednic ar fi o idee bună pentru Steaua şi m-am grăbit să comentez, iar Dică s-a supărat, spunând că Steaua are antrenor.

Nu e uşor la FCSB cu domnul Gigi Becali antrenor… Pardon! Conducător! Lucrurile nu sunt simple. Viaţa de antrenor este foarte grea acolo”, a spus Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Marica a lucrat cu Becali și a spus ce știe din interior: ”E greu cu Gigi antrenor. Pardon, conducător!”. Vrea să-i facă concurență cu Farul

Ciprian Marica e acum pe picior de egalitate cu Gigi Becali, fiindcă și el este patron de club, luând brandul Farul Constanța. El a înființat o echipă pe care a înscris-o în Liga 4, dar, până la urmă, a ajuns la un acord cu conducătorii celor de la SSC Farul, din Liga 2 și va prelua și această formație.

„Îmi doresc să readuc această echipă, să ajut dacă pot şi dacă sunt lăsat să readuc această echipă în primul eşalon. Şi să fie o echipă importantă în prima ligă din România, o echipă respectată, o echipă profesionistă în primul rând. Şi foarte bine organizată.

Vreau să cred că vin cu o mentalitate nouă. Vin cu lucruri care funcţionează foarte bine afară. Şi, cred, cu o organizare bună şi cu o transparenţă şi în primul rând cu deschidere totală către oraş şi către oamenii importanţi din acest oraş, putem să construim ceva sănătos.

Dacă cei de la SSC, cei care deţin echipa de Liga 2, vom ajunge împreună la un numitor comun, eu zic că dacă ne vom uni forţele, atunci avem şanse reale”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.


Citește și: EXCLUSIV / PSD-iștii se așteaptă la incidente, la nunta fiului lui Liviu Dragnea. „Suntem pregătiți să facem față

Citește mai multe despre Antrenor, Farul și Steaua pe Libertatea.

Comentarii