MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2015 11:28

Marius Șumudică n-a avut treabă cu meciul Astra – CSMS Iași. ”Mi-a fugit mintea!”

Distribuie

Astra a învins categoric, ”acasă”, pe CSMS Iași, scor 4-1, și s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii 1, dar antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică n-a avut ochi pentru acest joc.

Asta pentru că Șumudică se gândea deja la manșa retur cu AZ Alkmaar (Olanda) din play-off-ul Ligii Europa, partidă care va avea loc, joi, în Olanda. În tur, Astra s-a impus cu 3-2.

'Spre rușinea mea, așa ca antrenor, m-am gândit foarte puțin la meciul ăsta cu Iașiul. Tot mi-a fugit gândul, m-am uitat la 3 jumate la partida lui Alkmaar, 0-0 cu Willem. Da, îmi fuge mintea acolo, pentru că este o șansă unică pentru clubul nostru și din punct de vedere financiar, pentru că eu consider că Steaua are șanse mici de a se califica și, dacă am fi singura echipă, știți foarte bine de market pool, de ceea ce înseamnă, de bani, de tot!', a precizat, la DigiSport, Șumudică.

Tehnicianul Astrei a continuat în aceeași notă: 'Ar fi extraordinar pentru jucătorii noștri să ne calificăm în grupele Ligii Europa. Meciul ăsta nu știu cât va trebui să-l mai pregătesc eu, ci să-l pregătească ei foarte bine. E meciul lor și trebuie să înțeleagă că tot ce am făcut până acum se va duce de râpă, dacă nu vor reuși această calificare. Ăsta e meciul decisiv, în care trebuie să dăm tot'.

Comentarii