Mergi direct la conținut »
Medaliații cu bronz de la CM 1998, la finala Campionatului Mondial 2018. Croația - Franța se joacă duminică, de la ora 18.00 (TVR 1 și TVR HD)
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Medaliații cu bronz de la CM 1998, la finala Campionatului Mondial 2018. Croația - Franța se joacă duminică, de la ora 18.00 (TVR 1 și TVR HD)

Medaliații cu bronz de la CM 1998, la finala Campionatului Mondial 2018. Croația – Franța se joacă duminică, de la ora 18.00 (TVR 1 și TVR HD)

Medaliații cu bronz de la CM 1998, la finala Campionatului Mondial 2018. Croația - Franța se joacă duminică, de la ora 18.00 (TVR 1 și TVR HD).

De Ciprian Iana,

Federaţia croată de fotbal i-a invitat duminică, la finala Mondialului 2018 din Rusia dintre Croaţia şi Franţa, prima din istoria ţării balcanice, pe foştii internaţionali croaţi care au cucerit bronzul acum 20 de ani, la ediţia din 1998, relatează EFE.

Croaţia, condusă în 1998 de selecţionerul Miroslav Blazevic, a ajuns în semifinalele Mondialului din Franţa, unde a pierdut cu echipa gazdă (1-2), iar în finala mică a învins Olanda (2-1). Din acea echipă a făcut parte atacantul Davor Suker, actualul preşedinte al federaţiei croate, care a devenit golgheterul turneului.

Suker şi comitetul director au decis că finala de la Moscova este cel mai potrivit prilej pentru reunirea fostei generaţii de aur a croaţilor.

Davor Suker: ”Nu credeam că 1998 s-ar putea repeta”

”Nu credeam că 1998 s-ar putea repeta, dar s-a întâmplat. Felicitări sincere jucătorilor şi corpului tehnic. Este incredibil. Croaţia este în finala Cupei Mondiale”, a declarat Davor Suker, citat de Agerpres.

Iată lista ex-internaţionalilor croaţi care au cucerit bronzul la CM 1998: Drazen Ladic, Marjan Mrmic, Vladimir Vasilj, Slaven Bilic, Goran Juric, Zvonimir Soldo, Ante Seric, Dario Simic, Igor Stimac, Igor Tudor, Aljosa Asanovic, Zvonimir Boban, Robert Jarni, Krunoslav Jurcic, Zoran Mamic, Silvio Maric, Robert Prosinecki, Mario Stanic, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Goran Vlaovic, Davor Suker. 


EXCLUSIV/ Vezi lista completă a martorilor care vor fi chemați la DIICOT Ploiești, în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”

Close
Închide
  Close