Mergi direct la conținut »
MM Stoica se umflă-n pene: ”Am știut să fac pușcărie. Mintea mea nu a fost niciodată închisă!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

MM Stoica se umflă-n pene: ”Am știut să fac pușcărie. Mintea mea nu a fost niciodată închisă!”

Mihai Stoica (50 de ani) a dat pentru prima dată detalii despre perioada de detenție. Oficialul stelist a fost reținut în perioada 4 martie 2014 - 15 februarie 2015, el fiind unul din cei opt arestați în „Dodarul Transferurilor”. Stoica a spus că s-a temut cel mai mult de faptul că și-ar fi putut pierde părinții cât timp era după gratii. Iată declarațiile oferite de Meme la Antena Stars:

”Despre mine s-au scris multe neadevăruri. Nu există deținut VIP sau televizor cu diagonală mare. Este un televizor cu cea mai mică diagonală posibilă. Așa e la Rahova și la Jilava, unde am fost eu.

Nu există facilități pentru deținuții cu notorietate. Când s-au deschis ușile la Jilava, am crezut că este un RMN. Dacă faci curat în fiecare zi, nu este mizerie. Austeritatea nu înseamnă mizerie. 

Nu am fost închis niciodată. Deși fizic eram acolo, mintea mea nu a fost închisă niciodată. Nu am suferit, dar nici nu pot spune că mi-a fost bine. Am știut să fac pușcărie. 

Poți primi pachete cu mâncare, poți să cumperi de la magazinul penitenciarului o dată pe săptămână. Ai program la televizor, dar până la ora 23.

 Am primit o lecție extraordinar de importantă. Înainte eram foarte nervos, eram definiția haterului. Cel mai mare câștig este acela că acum mă bucur de fiecare clipă.

Eu, în afara pușcăriei, am avut probleme. Am cochetat cu depresia și eram dependent de somnifere. Am luat patru ani medicamente. Depresia e o boală ca oricare alta”, a declarat Mihai Stoica.

Close
Închide
  Close