Mergi direct la conținut »
Mihaela Buzărnescu, finalistă la simplu și titlu la dublu, în turneul ITF de la Biarritz
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mihaela Buzărnescu, finalistă la simplu și titlu la dublu, în turneul ITF de la Biarritz

Mihaela Buzărnescu, finalistă la simplu și titlu la dublu, în turneul ITF de la Biarritz

Mihaela Buzărnescu, finalistă la simplu și titlu la dublu, în turneul ITF de la Biarritz.

De Daniel Conțescu,

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, sâmbătă, în finala de simplu a turneului ITF de la Biarritz (Franța), dotat cu premii totale de 80.000 de dolari, și a câștigat titlul la dublu, alături de Irina Maria Bara.

La simplu, Buzărnescu (29 ani, 127 WTA), a doua favorită, a dispus cu 6-4, 6-3 de italianca Martina Trevisan (23 ani, 146 WTA), cap de serie numărul patru, în penultimul act, după o oră și 44 de minute.

În finală, Buzărnescu o va înfrunta pe ”veterana” elvețiană Patty Schnyder (38 ani, 199 WTA). Mihaela a învins-o pe aceasta recent, cu 6-3, 6-1, în primul tur la Hodmezovasarhely (Ungaria, 60.000 dolari), câștigând apoi titlul.

La dublu, Buzărnescu și Bara au câștigat finala cu 6-3, 6-1 cu perechea Cristina Bucsa (Spania)/Isabelle Wallace (Australia).

Badenweiler: Perechea Arina Vasilescu & Chantal Sauvant au bătut perechea favorită1 1 și a câștigat sâmbătă titlul la dublu

SURSA: AGERPRES

Close
Închide
  Close