Mergi direct la conținut »
Mihai Stoica, atac la FRF: ”Nu îmi doresc nici o semifinală. Cupa României nu merită o echipă ca Steaua”. Reacția sibienilor
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mihai Stoica, atac la FRF: ”Nu îmi doresc nici o semifinală. Cupa României nu merită o echipă ca Steaua”. Reacția sibienilor

Mihai Stoica, atac la FRF: ”Nu îmi doresc nici o semifinală. Cupa României nu merită o echipă ca Steaua”. Reacția sibienilor

Mihai Stoica, atac la FRF: ”Nu îmi doresc nici o semifinală. Cupa României nu merită o echipă ca Steaua”.

De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 27 februarie. Teodor Birț, președintele clubului sibian, a vorbit despre situația terenului, înaintea meciului din Cupa României cu FCSB. ”Terenul va fi pentru toată lumea la fel. Din păcate nu am putut controla temperaturile. Mergem înainte. Îl înţeleg pe Mihai Stoica, e supărat pe drept. Încercăm să curăţăm terenul. Nu l-am curăţat ca să nu îngheţe. Va fi curăţat mâine la ora 09:00. Eu cred că se va putea juca fotbal. Am primit mingile roşii. Vom trasa terenul. Vom face tot posibilul să putem juca fotbal”, a spus oficialul sibian la Digi Sport.

Decizia Federației Române de Fotbal de a aproba meciul de miercuri dintre FC Hermannstadt și FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României i-a înfuriat pe oficialii formației bucureștene.

Cel mai virulent s-a manifestat directorul sportiv al vicecampioanei României, Mihai Stoica, marți, la plecarea echipei spre Sibiu.

Mihai Stoica: ”Sunt dezamăgit profund de diriguitorii FRF”

„Cupa României nu merită o echipă ca Steaua în fazele superioare. Probabil se va juca, dar nu ştiu ce sport vor practica cele două combatante. E păcat! E păcat pentru publicul din Sibiu, care aştepta această partidă de la tragerea la sorţi, e păcat pentru cei care au organizat meciul şi care au adus o instalaţie de nocturnă din Italia”, a declarat Mihai Stoica.

Oficialul de la FCSB a continuat: ”Sunt dezamăgit profund de diriguitorii FRF. Obiectivul numărul 1 pentru Steaua e să se întoarcă având lotul întreg.Nu îmi doresc nici o semifinală. Îmi doresc să venim fără accidentaţi şi să meargă Sibiul mai departe. Pentru că asta merită această competiţie. Nu merită să aibă cea mai importantă echipă din România în fazele superioare”.


CITEȘTE ȘI: LPF a aprobat aducerea arbitrilor străini în Liga 1. În play-off, tot cu ”centrali” români!

Close
Închide
  Close