17 Aug. 2018 11:45

Mihai Stoica îi umilește pe dinamoviști: ”Jos mileurile!”

Distribuie

Mihai Stoica îi umilește pe dinamoviști. ”MM” a profitat de calificarea obţinută în faţa lui Hajduk Split şi a trimis noi săgeţi către rivala din Ștefan cel Mare. FCSB merge în play-off-ul Europa League după 2-1 la general cu Hajduk Split.

Mihai Stoica a profitat de această ocazie pentru a-i tachina pe rivalii de la Dinamo. Managerul sportiv al FCSB-ului le-a readus aminte că tot în acea poartă a fost marcat golul în urma căruia Dinamo n-a prins play-off-ul Ligii 1. E derby-ul din returul sezonului trecut, FCSB –  Dinamo 2-2, cu golul egalizator marcat de Teixeira, în prelungiri. 'MM' i-a înţepat pe dinamovişti şi pentru că au aniversat doi ani de la celebra fară cu coregrafia de la meciul cu Manchester City, când pe toată tribuna a II-a a apărut mesajul 'Doar Dinamo Bucureşti'.

'Aceeaşi poartă, acelaşi minut ca atunci când i-am trimis în play-out. Noi am optat din nou pentru play-off. Politica clubului.

P.S. Cât de trist e să celebrezi incendii şi farse… Până când gândiţi o inundaţie, un tremblement de terre, JOS MILEURILE', a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

Citiți și Rapid Viena – FCSB, în play-off-ul Ligii Europa (joi, 23 august). Unul dintre puținele cluburi cu titluri în două țări…

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii