MENIU CAUTĂ

Mihai Stoica îi umilește pe dinamoviști: ”Jos mileurile!”

Distribuie

Mihai Stoica îi umilește pe dinamoviști. ”MM” a profitat de calificarea obţinută în faţa lui Hajduk Split şi a trimis noi săgeţi către rivala din Ștefan cel Mare. FCSB merge în play-off-ul Europa League după 2-1 la general cu Hajduk Split.

Mihai Stoica a profitat de această ocazie pentru a-i tachina pe rivalii de la Dinamo. Managerul sportiv al FCSB-ului le-a readus aminte că tot în acea poartă a fost marcat golul în urma căruia Dinamo n-a prins play-off-ul Ligii 1. E derby-ul din returul sezonului trecut, FCSB –  Dinamo 2-2, cu golul egalizator marcat de Teixeira, în prelungiri. ”MM” i-a înţepat pe dinamovişti şi pentru că au aniversat doi ani de la celebra fară cu coregrafia de la meciul cu Manchester City, când pe toată tribuna a II-a a apărut mesajul ”Doar Dinamo Bucureşti”.

”Aceeaşi poartă, acelaşi minut ca atunci când i-am trimis în play-out. Noi am optat din nou pentru play-off. Politica clubului.

P.S. Cât de trist e să celebrezi incendii şi farse… Până când gândiţi o inundaţie, un tremblement de terre, JOS MILEURILE”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

Citiți și Rapid Viena – FCSB, în play-off-ul Ligii Europa (joi, 23 august). Unul dintre puținele cluburi cu titluri în două țări…

Citește mai multe despre Mihai Stoica, Dinamo și FCSB - Hajduk Split pe Libertatea.

Comentarii