Mergi direct la conținut »
Stoichiță râde de bulgari: ”Dacă Moți e cel mai bun de la ei, e clar!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Stoichiță râde de bulgari: ”Dacă Moți e cel mai bun de la ei, e clar!”

Stoichiță râde de bulgari: ”Dacă Moți e cel mai bun de la ei, e clar!”

Mihai Stoichiță, fostul antrenor al Stelei, avertizează echipa din Ghencea asupra punctelor forte din jocul lui Ludogoreț Razgrad și consideră că noul transfer, tunisianul Younes Hamza, este un jucător peste media Ligii I.

Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță, un antrenor-preș FOTO: Codrin Prisecaru (EVZ)

“Nu știu dacă va fi simplu cu Ludogoreț, dar dacă Moţi e cel mai bun de la ei, e clar! M-a impresionat modul lor de organizare, pe vremea când am jucat împotriva lor cu Şerif. E o echipă formată pe stilul Urziceniului, dar mai solidă. Dacă Gigi era liber, Hamza era la Steaua.

Ludogoreț are câțiva jucători foarte talentați și extrem de rapizi, mai ales brazilieni. Hamza e un fotbalist care a depășit media celor care sunt în Liga 1. Jucători precum el și Boudjemaa au creat ceea ce este Petrolul acum! El este un mare pericol pentru Steaua. Nu înțeleg cum cei de la Dinamo ar putea să susțină pe Ludogoreț! Păi ce, sunt bulgari?!”, a declarat Stoichiță la Look TV.

Partida Steaua – Ludogoreţ va avea loc marţi, de la ora 21.45, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi TVR 1.

Close
Închide
  Close