Mergi direct la conținut »
Războiul Mircea Sandu - Burleanu continuă! Cum se explică "găurile" din buget
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Războiul Mircea Sandu - Burleanu continuă! Cum se explică "găurile" din buget

Războiul Mircea Sandu – Burleanu continuă! Cum se explică „găurile” din buget

Războiul dintre preşedintele FRF, nevalidatul Răzvan Burleanu, şi preşedintele onorfic, Mircea Sandu, continuă. Naşu' n-a stat degeaba după ce şeful de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, l-a avertizat în Adunarea Generală extraordinară că auditul financiar a relevat faptul că fosta conducere a federaţiei a comis erori contabile care au determinat reducerea profitului pe 2013 cu 17 milioane de lei. Aproximativ 4 milioane de euro.

Surse din anturajul fostului preşedinte al FRF au dezvăluit pentru SportNews.ro că Mircea Sandu a recurs la o manevră prin care încearcă să-l combată pe inamicul Burleanu.

”Mircea Sandu a apelat la un expert financiar cu ştate vechi care i-a făcut o contraexpertiză auditului Deloitte, comandat de Burleanu, iar concluzia contestă categoric rezultatul raportului: «Cele 17 milioane de lei nu reprezintă niciun prejudiciu şi este valoarea totală a operaţiunilor contabile sesizate de sociatatea care a efectuat auditul»”, susţin sursele SportNews.ro.

Răzvan Burleanu se luptă din greu să-i retragă lui Mircea Sandu şi funcţia de administrator al bazelor de pregătire de la Mogoşoaia şi de la Buftea. Fostul preşedinte nu se lasă şi se menţine pe poziţie.

Se încinge lupta şi pe Mogoşoaia

Din această luptă s-au ivit situaţii penibile. Burleanu a convocat şedinţă cu angajaţii de la Mogoşoaia pentru a-i anunţa că el este noul administrator, după care a apărut Mircea Sandu şi a revocat ordinul. ”Nu există nicio hotărâre judecătorească, aşa că până una alta, tot eu sunt şeful vostru! Să nu ascultaţi de Burleanu”, i-a instruit Naşu’ pe salariaţii de la Mogoşoaia.

Dat afară din SRI, fostul general Alexandru Sas a importat, prin firma soției, 2,2 milioane de măști pentru COVID-19 din China, care au ajuns la preț dublu la Unifarm și în spitale
Recomandări

Dat afară din SRI, fostul general Alexandru Sas a importat, prin firma soției, 2,2 milioane de măști pentru COVID-19 din China, care au ajuns la preț dublu la Unifarm și în spitale

 

”Războiul se extinde. Cu siguranţă, Mircea Sandu îl va da în judecată pe Burleanu”, anticipează oamenii preşedintelui onorific. Nici tabăra lui Răzvan Burleanu nu stă însă cu mâinile în sân şi pregăteşte noi fronturi de luptă. A început să ia la puricat diverse afaceri ale familiei Sandu.

A fost luată la ochi o spălătorie auto controlată de Dan Mircea Sandu, fiul lui Mircea Sandu. Federali aliaţi lui Burleanu presupun că ar fi fost construită cu profile metalite identice celor folosite la ridicarea hotelului de la Mogoşoaia (vezi imaginile de mai jos).

Spălătoria luată în vizor se află pe B-dul 1 Decembrie 1918 , vis-a-vis de Auchan în Titan , se cheamă TLD, şi este prevăzută cu patru rampe, iar la etaj există o terasă unde este amenajat un bar.

spalatorie sageata

Săplătoria auto TLD, administrată de fiul lui Mircea Sandu

mogosoaia

Scară exterioară la hotelul de la Mogoşoaia

 

 

Close
Închide
  Close