Mergi direct la conținut »
Mirel Rădoi, viitorul selecționer al României: Comunicatul Comisiei Tehnice a FRF
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mirel Rădoi, viitorul selecționer al României: Comunicatul Comisiei Tehnice a FRF

Mirel Rădoi, viitorul selecționer al României: Comunicatul Comisiei Tehnice a FRF

Prima reprezentativă de fotbal a României a rămas fără selecționer, după ce Cosmin Contra, 43 de ani, și-a anunțat demisia la finalul partidei cu Spania, 0-5, la Madrid, în preliminariile Euro 2020.

De Ciprian Iana,

UPDATE 13.45: Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal îl va propune, marți, în Comitetul Executiv, pe Mirel Rădoi pentru postul de selecționer al României.

„Întrunită azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al Echipei Naţionale. Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riad, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014”, se arată în comunicatul FRF.

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal se va reuni, marți, unde șeful FRF, Răzvan Burleanu, va anunța numele noului selecționer.

Conform Digi Sport, acesta va fi Mirel Rădoi, 38 de ani, actualul selecționer al naționalei de tineret a României.

Mirel Rădoi a fost deja contactat de Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, cei doi discutând despre preluarea de către fostul internațional a postului lăsat liber de Cosmin Contra.

”Acum, naţionala are antrenor, cred că Mirel Rădoi va fi, a făcut foarte bine. Ar putea fi şi Mircea Lucescu. Dar eu cred că Mirel va fi, ca să câştigi, trebuie să rişti”, a anunțat Gică Hagi.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

”Relele” a adăugat, făcând referire la partida cu Islanda, din play-off-ul Ligii Națiunilor: ”Va fi greu cu Islanda, jucăm afară. Dar acum vine cineva nou, altă gândire, altă energie, poate alţi jucători. Sunt dezamăgit că România nu mai ştie să atace. Asta am văzut în ultimele două meciuri. Aici e cheia, aici a fost minusul nostru”.

Gică Hagi a fost selecționerul României în 2001, când România a ratat calificarea la CM 2020, după 1-2 și 1-1 cu Slovenia, în baraj.

La rândul său, Victor Pițurcă, alt selecționer al României, a precizat, la conferința de presă după meciul Craiova – Hermannstadt 3-0: ”S-a văzut și cu echipa U21. A format un grup bun și are stofă. Acum, trece la un alt nivel, nu va fi simplu pentru că toată lumea așteaptă aceste meciuri ca și cum el ar fi salvatorul și toată lumea va fi dezamăgită dacă nu vom obține calificarea. Oricine vine selecționer trebuie să i se dea șansa să antreneze și după acest baraj al Ligii Națiunilor”.

Pițurcă, selecționer al României în perioadele 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014: ” E foarte greu adversarul. Islanda e o echipă dificilă, greu de trecut, mai ales că nu jucăm noi ce trebuie să jucăm. Să vedem cine va fi noul selecționer. Dacă va fi Mirel Rădoi, să vedem strategia lui. Eu cred că ar fi un lucru bun, putem avea șanse. A evaluat în cele mai mici detalii valoarea jucătorilor. El face trecerea mai rapid, dar poate, are stofă de selecționer”.

Close
Închide
  Close