Mergi direct la conținut »
Mortul Ekeng e de vină. Patronul PULS: ”S-au respectat protocoalele”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mortul Ekeng e de vină. Patronul PULS: ”S-au respectat protocoalele”

Mortul Ekeng e de vină. Patronul PULS: ”S-au respectat protocoalele”

Managerul Puls, Laurențiu Luca, a oferit primele declarații după tragedia de vineri seară, de la meciul Dinamo - Viitorul. Patrick Ekeng (26 de ani) s-a prăbușit pe teren și s-a stins la spital.

„Nu a fost o singură salvare. Meciul a fost organizat conform cererilor și protoculului. Au fost prezente trei ambulanțe dotate conform standardelor cu tot ce e necesar, inclusiv defibrilator, cu toate aparatele de resuscitare. S-a respectat protocolul stabilit cu o oră și jumătate înainte de meci, la ședința tehnică la care au fost reprezentanți ai cluburilor, federașiei, jandarmeriei, diviziei de securitate și pompieri.

Intervenția medicului specialist în urgența medico-chirurgicală, că s-a tot vorbit, ea a fost medic specialist în urgența medico-chirurgicala, care a asistat pe teren, se face la fel, conform protocolului, când medicul de echipă sau arbitrul solicita intrarea ambulanței pe teren, s-a și vazut pe imagini. S-au respectat protocoalele pe care orice medic de urgența le știe și le face

Medicul nostru a constatat că pacientul avea puls și respira spontan. Nu se face resuscitare. A fost monitorizat pe tot parcursul transportului pâna la Floreasca, făcut în timp record”, a spus managerul PULS, Laurențiu Luca.

Close
Închide
  Close