Mergi direct la conținut »
Mutu, dorit de FRF la naționala sub 21 de ani a României! ”Briliantul” a fost sunat de Stoichiță
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu, dorit de FRF la naționala sub 21 de ani a României! ”Briliantul” a fost sunat de Stoichiță

Mutu, dorit de FRF la naționala sub 21 de ani a României! ”Briliantul” a fost sunat de Stoichiță

Mutu, dorit de FRF la naționala sub 21 de ani a României! ”Briliantul” a fost sunat de Stoichiță.

Adrian Mutu a fost aproape de o retrogradare rușinoasă cu FC Voluntari, iar ilfovenii l-au dat imediat afară! „Briliantul” a plecat în Italia în vacanță, dar a fost sunat de Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF, care l-a ofertat, propunându-i echipa națională de tineret, a anunțat gsp.ro.

Chiar dacă „trecutul” nu-l recomandă, FRF vrea să-l pună pe „lup” stăpân la stână. Este șttiu faptul că Mutu a avut numeroase derapaje, astfel că alegerea FRF pare destul de „periculoasă”.

Mutu, dorit de FRF la naționala sub 21 de ani. Isăilă a lăsat locul vacant

Daniel Isăilă, fostul selecționer al tineretului, a plecat la gruparea saudită Al-Hazm. Dacă va veni la naționala de tineret, Mutu și i-ar putea lua ca „secunzi” pe Daniel Florea și Victor Naicu, cei  care l-au ajutat și la FC Voluntari.

Ca să se despartă de FC Voluntari, Mutu trebuie să primească înapoi banii din clauza de reziliere: 50.000 de euro.


Citește și:

EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugenii

Close
Închide
  Close