Mergi direct la conținut »
Mutu a explicat cum a ajuns la arabi și s-a lăudat cu salvarea de la retrogradare reușită cu FC Voluntari: ”A fost un miracol!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu a explicat cum a ajuns la arabi și s-a lăudat cu salvarea de la retrogradare reușită cu FC Voluntari: ”A fost un miracol!”

Mutu a explicat cum a ajuns la arabi și s-a lăudat cu salvarea de la retrogradare reușită cu FC Voluntari: ”A fost un miracol!”

Mutu a explicat cum a ajuns la arabi și s-a lăudat cu salvarea de la retrogradare reușită cu FC Voluntari: ”A fost un miracol!”.

Adrian Mutu a vorbit, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, cum a ajuns la echipa Under 21 a celor de la Al-Wahda, cum e viața lui la șeici, cum a fost despărțirea de FC Voluntari și altele.

Adrian Mutu a recunoscut că Laurențiu Reghecampf a fost cel care l-a „angajat” la Al-Wahda.

„A venit Reghe în vizită pe la mine, într-o zi, și m-a întrebat dacă sunt interesat de un job, cei din conducere caută antrenor. I-am cerut câteva zile de gândire, pentru a mă consulta cu familia în primul rând, dar și cu câțiva antrenori care știu că mă sfătuiesc din suflet. Am vorbit cu Contra, cu Prandelli și, desigur, cu Laurențiu.

Toți mi-au spus că pentru mine, în acest moment, e important să capăt experiență, „să îmi fac mâna”, iar pentru asta am nevoie de liniște și să antrenez zilnic”, a spus Mutu.

Mutu a explicat cum a ajuns la arabi și s-a lăudat cu salvarea de la retrogradare reușită cu FC Voluntari: „Numai eu știu cât m-am chinuit!”

„Am o viață liniștită de familie, așa cum am avut-o în ultimii ani. Când sunt liber, ies cu soția și cu ăla mic în diferite locuri. Ziua îi aparține lui Tiago în special, iar când mă întorc de la antrenament, seara, îmi place să-mi duc soția la restaurant.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

S-au acomodat bine și ei. Sunt tot felul de locuri frumoase pentru copii. În mare parte, viața noastră se învârte în jurul lui Tiago”, a adăugat Mutu.

Despărțirea de FC Voluntari l-a marcat pe „Briliant”. „Pe zi ce trece, îmi dau seama mai mult că am făcut un miracol acolo, iar ce s-a întâmplat imediat după ce am salvat echipa și ce se întâmplă în momentul de față îmi dau dreptate!

Numai eu și staff-ul meu știm cât ne-am chinuit să motivăm o echipă blazată, cu 14 jucători la final de contract care probabil erau deja în contact cu alte echipe pentru a-și asigura viitorul. M-am rugat foarte mult de cei din conducere să intre puțin în negocieri cu băieții ca să pot să îi motivez.

Salvarea de la retrogradare, la baraj, a fost un miracol. Sau, cine știe?, poate că sunt eu prea norocos. Eu aveam totul pregătit pentru sezonul următor. Listă cu jucători, deja vorbisem cu toți cei de pe lista mea.

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!
Recomandări

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!

Gândisem strategia pentru sezonul următor, dar probabil că unora nu le-a convenit că nu mai făceau ei transferuri. Nu mai controlau ei treburile pe acolo!

Nici nu mă interesează dacă Ando a vrut să se răzbune. Știe că domnul Negoiță a vrut să-l dea afară, nu eu. Probabil e mai bine să se ia de mine. Cine știe?, poate speră să se întoarcă la Dinamo și atunci nu e bine să dai în patron. Cât despre Contra, era o variantă și înainte să vină Andone”, a mai declarat „Briliantul”.


CITEȘTE ȘI:
Dacă ești părinte te va interesa asta: Libertatea a aflat de ce 10 opțiuni pe lista de licee sunt prea puține și copilul tău poate rămâne nerepartizat! Peste 20 de opțiuni sunt mult mai sigure!

Close
Închide
  Close