Mergi direct la conținut »
Mutu l-a desființat pe Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu l-a desființat pe Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”

Mutu l-a desființat pe Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”

Mutu l-a desființat pe Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”. Mutu a plecat de la FRF, dar a rămas trup și suflet alături de Burleanu, Contra și ceilalți de la Casa Fotbalului.

Burleanu a dat asigurări că are o „relație excelentă” cu Hagi, dar acesta a „îndrăznit” să-l contrazică, atacând selecția făcută de Cosmin Contra.

Pentru că un război cu „Regele” e greu de dus, Mutu a sărit în apărarea prietenilor de la FRF. Și l-a atacat cu cuvinte grele pe cel care i-a fost naș la prima căsătorie, cea cu Alexandra Dinu.

Hagi a răbufnit deoarece fiul său, Ianis, unul dintre cei mai buni tineri din campionat, n-a fost convocat la națională pentru jocurile cu Chile și cu Finlanda.

Mutu l-a desființat pe Hagi: „E penibil! E lipsă de profesionalism din partea lui!”

Mutu nu s-a ferit de cuvinte jignitoare, numindu-l „penibil” pe fostul lui „părinte spiritual”.

Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist. Acum că el alege anumiţi jucători pentru meciurile astea, e treaba lui.

Să îl acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsă de profesionalism din partea lui Hagi. Câteodata vorbeşte cam mult”, a declarat Mutu după meci, potrivit TV Digi Sport.

Mutu, august 2017: ”Pentru România, Contra e o variantă mai bună decât Gică Hagi la echipa națională”

Adrian Mutu l-a mai ”pișcat” pe Hagi și vara trecută, când neamțul Christoph Daum era pe făraș la echipa națională, iar el l-a propus selecționer pe Cosmin Contra: ”Pentru România, Contra e o variantă mai bună decât Gică Hagi la echipa națională. Ar fi o mândrie pentru noi. Pe Contra îl văd în fiecare zi la antrenamente. Cu Hagi am lucrat acum 16 ani la echipa națională, nici nu îmi mai aduc aminte, că eram foarte mic. Nu pot să zic că nu e un antrenor bun, dar văd cum lucrează Contra și îl cunosc foarte bine. E cea mai bună alegere, am mare încredere în el că va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori ai României din toate timpurile”.

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial
Recomandări

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial

 

Adrian Mutu s-a întâlnit în noiembrie cu Ianis Hagi: „Trebuie să aibă ambiţia să reuşească mai mult decât părinţii lor, altfel merită palme”.

Mutu-Contra, prietenie cu năbădăi

Pe Adrian Mutu și Cosmin Contra îi leagă o veche relație de prietenie începută la lotul de tineret (1998), continuată la Dinamo (1999) și cimentată la echipa națională, unde ”Briliantul” și ”Guriță” au făcut ce au vrut, indiferent de numele selecționerului. În ultima perioadă, Mutu și Contra au colaborat în calitate de jucător-antrenor la Petrolul Ploiești (2014), precum și de conducător-antrenor la Dinamo (2017).

Totodată, cei doi au trecut prin patul aceleiași femei: Laura Andreșan.


CITEȘTE ȘI: 

Protest în Piața Victoriei: “Vrem Europa, nu dictatură!”. Sunt așteptate manifestații și alte orașe – FOTO ȘI VIDEO

Close
Închide
  Close