Mergi direct la conținut »
UPDATE Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga și a făcut primul antrenament
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > UPDATE Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga și a făcut primul antrenament

UPDATE Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga și a făcut primul antrenament

Fotbalistul român Nicolae Stanciu, 26 de ani, nu a rezistat decât cinci luni în Arabia Saudită. Clubul Al Ahli a anunțat că mijlocașul tricolor nu intră în calculele noului antrenor, croatul Branko Ivankovici, pentru sezonul viitor.

De Viorel Tudorache,

ACTUALIZARE 5 iulie. Primul antrenament al lui Stanciu la Slavia.

Nicușor Stanciu (26 de ani) a semnat miercuri un contract valabil cu Slavia până în 2023. Stanciu, care la noua sa echipă va purta tricoul cu numărul 7, a oferit primele declarații.

„Sincer, cel mai mult m-a motivat dorința lor de a mă lua de la Al Ahli. Am aflat de interesul Slaviei la finele stagiunii și în timpul pauzei pentru naționale sperăm să se facă transferul, știam că mă vor.

M-a încântat că s-au luptat mereu pentru mine. De aceea m-am întors și-i mulțumesc Slaviei pentru șansa oferită”, a spus Stanciu, care a devenit coleg cu Alexandru Băluță, fostul mijlocaș al Craiovei.

Aveam discuţii cu Slavia şi i-am spus că nu va avea salariul de la Al Ahli: el a vrut să se întoarcă! Nu putea să revină la Sparta Praga, pentru că nu a plecat în relaţii extraordinare de acolo! Iar ei nu au primit toţi banii de la Al Ahli şi dacă l-ar fi vrut înapoi nu-şi mai obţineau banii!,” a precizat Anamaria Prodan, la Fotbal Club.

Localnicii din Târgu Bujor reclamă deversarea apei reziduale în râul Chineja, dar se tem de primar: „Pune cumnatul polițist să ne amendeze”
Recomandări

Localnicii din Târgu Bujor reclamă deversarea apei reziduale în râul Chineja, dar se tem de primar: „Pune cumnatul polițist să ne amendeze”

ACTUALIZARE 4 iulie. Nicolae Stanciu a semnat contractul și este oficial jucătorul celor de la Slavia Praga. Mijlocașul român va purta tricoul cu numărul 7.

ACTUALIZARE 4 iulie. Nicolae Stanciu (26 de ani) se află alături de impresarul Anamaria Prodan în Cehia, unde urmează să semneze cu Slavia Praga, informează gsp.ro.

Mijlocașul se întoarce în Cehia după o jumătate de an petrecută în Arabia Saudită. Plecat de la Sparta Praga, Stanciu va semna cu rivala Slavia un contract valabil pe cinci ani. Campioana Cehiei plătește 6 milioane de euro pentru a-l aduce de la Al Ahli, plus 35% dintr-un viitor transfer. În ianuarie, formația arabă plătise 10 milioane de euro!

Stanciu și impresarul său au plecat miercuri seară de la București cu destinația Praga pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului. Slavia negociază de aproape o lună mutarea cu cei de la Al Ahli.

——-

Mijlocașul naționalei Nicolae Stanciu, care s-a căsătorit săptămâna trecută la Alba Iulia, s-ar putea întoarce în Cehia, dar nu la Sparta Praga, ci la campioana Slavia Praga. Acolo ar fi coleg cu alt român, Alexandru Băluță.

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A ucis patru copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!
Recomandări

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A ucis patru copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Nicolae Stanciu, 31 de selecții și 10 goluri la naționala României, a intrat în conflict cu conducerea clubului saudit luna trecută, după ce a fugit de la echipă, supărat că nu-și primise drepturile salariale timp de patru luni.

Stanciu a fost transferat de Al Ahli de la Sparta Praga, pe 28 ianuarie 2019, pentru 10 milioane de euro, iar fotbalistul a semnat un contract pe trei ani și șase luni.

Șeicii lui Al Ahli au precizat: ”Fotbalistul și-a primit toate salariile”.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a reacționat pentru GSP.ro: ”Relațiile noastre cu clubul Al Ahli sunt perfecte. Îi respectăm foarte mult. Stanciu nu a fost înștiințat de nimeni nimic. Este jucătorul lui Al Ahli. Clubul are un antrenor nou care încearcă să-și facă strategia pentru anul viitor”.

Nicolae Stanciu nu a fost prezent la reunirea echipei.

Citește și:

Miodrag Belodedici își reface viața la 55 de ani: „Sunt îndrăgostit!”. Cum arată cea care i-a furat inima, ce spune despre căsătorie și despre copii. Dorinel și Răducioiu iubesc și ei din nou

Close
Închide
  Close