Mergi direct la conținut »
Miodrag Belodedici își reface viața la 55 de ani: „Sunt îndrăgostit!”. Cum arată cea care i-a furat inima, ce spune despre căsătorie și despre copii. Dorinel și Răducioiu iubesc și ei din nou
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Miodrag Belodedici își reface viața la 55 de ani: „Sunt îndrăgostit!”. Cum arată cea care i-a furat inima, ce spune despre căsătorie și despre copii. Dorinel și Răducioiu iubesc și ei din nou

Miodrag Belodedici își reface viața la 55 de ani: „Sunt îndrăgostit!”. Cum arată cea care i-a furat inima, ce spune despre căsătorie și despre copii. Dorinel și Răducioiu iubesc și ei din nou

Însurați devreme, fotbaliștii din Generația de Aur sunt în etapa în care își schimbă partenerele. Mulți au divorțat în intervalul 40-50 de ani, iar acum o iau de capăt cu viața de familie.

De Daniel Conțescu,

Miodrag Belodedici, cel mai titrat fotbalist din istoria României (singurul cu două Cupe ale Campionilor, cu Steaua București 1986 și cu Steaua Roșie Belgrad 1991) iubește din nou, la 55 de ani.

Liberoul Generației de Aur s-a afișat cu noua iubită marți seară, la ziua lui Dorinel Munteanu, care a împlinit 51 de ani.

Noua parteneră de viață a ”Căprioarei”

Se consideră bătrân pentru a fi, din nou, tătic

”Da, este iubita mea. Sunt îndrăgostit, dar nu mă însor. Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat. Sunt vesel, sunt bine… Iubita mea n-are treabă cu sportul”, ne-a spus Belo.

Tată de fată, Belodedici este hotărât, când vorbește despre posibilitatea de a mai avea urmași. ”Ce copii? Copii faci când ești tânăr, nu la 50 și ceva de ani. Am eu părul negru, iar prietenii se uită la el cu ochelarii, crezând că e vopsit, dar am o vârstă…”.

În 2014, când a împlinit 50 de ani, bărbatul din Socol (Caraș-Severin) și-a deschis sufletul într-un interviu luat de Libertatea la Cheile Grădiștei.

Sandra și Belo, pe când le mergea de minune

”Sunt divorțat. O să mă însor! E o situație pe care o tot amân. E la fel de 7-8 ani. Deși prietenii îmi spun că însurătoarea înseamnă că voi aveam mai mult păr alb în cap. Totul e perfect în viața mea, numai să mă însor. Atât mai am”, spunea Belodedici, angajat atunci, ca și acum, la FRF.

Pasul care ar putea împinge SUA și Israelul la acțiuni militare împotriva Iranului. Interviu cu un expert în Orientul Mijlociu, despre ”jocul periculos” din regiune
Recomandări

Pasul care ar putea împinge SUA și Israelul la acțiuni militare împotriva Iranului. Interviu cu un expert în Orientul Mijlociu, despre ”jocul periculos” din regiune

Zandalee, 22 de ani, fata pe care Miodrag o are din relația cu Sandra. Cele două locuiesc la Valencia, Spania

A divorțat de Sandra, fostă iubită a lui Balint

Fostul fotbalist a răspuns și la o întrebare delicată, referitoare la faptul că Sandra, prima soție, a fost iubita lui Gabi Balint, cel mai bun prieten al său la Steaua.

”Am discutat cu Gabi, nu a fost nicio problemă. El știa despre tot. Nu s-a schimbat nimic între noi, nu avem de ce să ne fi certat sau să ne dușmănim în vreun fel. Cine spune altceva este nedrept. Uite, mai bine că m-ai întrebat, decât să iasă discuții”, a comentat Belodedici.

”Munti” și ”Radu” sunt, la rându-le, în ”flăcări”

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina
Recomandări

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina

Și Dorinel Munteanu s-a afișat, marți seară cu noua parteneră de viață.

Dorinel iubește din nou

”Munti” este, la rându-i, bărbat divorțat.

Simona și Dorinel s-au separat după 27 de ani de căsnicie
Bianca, 27 de ani, fiica lui ”Munti” din prima căsnicie

Bărbat fără obligații este și Florin Valeriu Răducioiu. La 49 de ani, cu doi copii din căsnicia cu italianca Astrid, fostul star din atacul tricolorilor se iubește cu o angajată a Ambasadei României.

”Fata locuiește la Milano. Lucrează pe la birouri, ca funcționar public, la Ambasada României, și nu îi place să iasă în evidență. Pentru ea, Răducioiu face drumuri București-Italia permanent, dar nu mai contează, atunci când dragostea este mare”, au dezvăluit apropiați ai celor doi.

Actuala iubită a lui Florin

”E adevărat, nu mai sunt cu Astrid. După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să „salvăm” mariajul nostru, căsătoria. Probabil, n-am încercat să salvăm, să zic așa, acest mariaj”, a confirmat, ulterior, Florin Răducioiu.

Florin, alături de Andrea, 23 de ani, și de Alessandro, 21 de ani
Astrid și Florin au format un cuplu în ultimii 23 de ani

Citeşte și:

VIDEO&FOTO / Miodrag Belodedici, la 50 de ani: ”Mai am un singur dor!”

Close
Închide
  Close