Mergi direct la conținut »
Nicolae Stanciu rămâne Al Ahli Jeddah! Clubul saudit i-a plătit 1.300.000 de euro
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nicolae Stanciu rămâne Al Ahli Jeddah! Clubul saudit i-a plătit 1.300.000 de euro

Nicolae Stanciu rămâne Al Ahli Jeddah! Clubul saudit i-a plătit 1.300.000 de euro

Gazeta Sporturilor a dezvăluit că internaționalul român Nicolae Stanciu a părăsit clubul Al Ahli din cauza faptului că nu a fost plătit de patru luni, de când a semnat cu gruparea saudită!

ACTUALIZARE 21 mai. Nicolae Stanciu rămâne Al Ahli Jeddah! Clubul saudit i-a plătit, ieri, salariile restante, 1.300.000 de euro. Mijlocașul revine la echipă după meciurile naționalei din preliminariile euro 2020.

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, Cehia, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Potrivit unor surse din apropierea jucătorului, acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul.

”Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq (programată în această seară), și nu ar vrea să se mai întoarcă. Stanciu vrea să depună memoriu la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract.

Citește și:

Nicolae Stanciu, un nou caz Mirel Rădoi? Mijlocașul s-a supărat că lumea îl întreabă de nivelul scăzut din fotbalul arab

Close
Închide
  Close