Mergi direct la conținut »
Nicolas Popescu a semnat cu Viitorul. A mai fost la formația lui Gică Hagi
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nicolas Popescu a semnat cu Viitorul. A mai fost la formația lui Gică Hagi

Nicolas Popescu a semnat cu Viitorul. A mai fost la formația lui Gică Hagi

Nicolas Popescu a semnat cu Viitorul. A mai fost la formația lui Gică Hagi.

De Daniel Conțescu,

Nicolas Popescu (15 ani), fiul lui Gică Popescu, a semnat astăzi un contract cu Viitorul, echipa lui Gică Hagi. Fiul ”Baciului” va juca pentru început la grupele de juniori ale Viitorului, dar cu siguranță va fi luat și în anturajul primei echipe.

”Chiar acum am terminat procedura de transfer. Am înregistrat toate actele la Ligă. E jucătorul nostru”, au declarat oficialii Academiei Gheorghe Hagi pentru GSP.ro. Mijlocașul ofensiv a evoluat până acum pentru FC Voluntari și a apucat să debuteze pentru naționala U15 a României.

Popescu junior a mai evoluat la Viitorul, în perioada în care tatăl său a fost încarcerat. Era perioada în care se antrena la Luceafărul și evolua pentru gruparea dobrogeană.

”Baciul” a vorbit și despre fiul său, Nicholas, chemat la Under-15. ”Este la început de drum, e foarte talentat, iubește fotbalul. E în creștere continuă, are oarece probleme cu genunchii, dar important e că Nico are talent și iubește mult fotbalul.

Am ales să îl duc la Voluntari, pentru că este lângă casă. Se trezește la 7.30, ca să meargă la școală, apoi la 16.30 își face lecțiile, după care merge la fotbal. Cu traficul din București, i-ar fi fost imposibil să joace altundeva. Dar, mai presus de toate, joacă la Voluntari, pentru că acolo se lucreză bine, este un club cu ambiții. Altfel, nu l-aș fi dus, oricând de aproape ar fi de casă”, ne-a spus ”Baciul”. 

”«Dacă ești dispus să scuipi sânge la antrenamente și la meciuri, fă fotbal. Dacă nu, treci la școală», acesta a fost sfatul pentru Nico. E luptă și chin, până ajungi sus. Când ești la Barcelona, totul pare ușor, dar până acolo… El are o mare șansă, că mă are pe mine alături. Dar, cum spuneam, trebuie să fie dispus să se sacrifice”, a mai afirmat fostul mare internațional.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Citește și:

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, debutează pentru România la 15 ani. Naționala U15, primele meciuri internaționale cu Moldova

A debutat Nicolas Popescu, fiul ”Baciului”. Tatăl său a venit să-l vadă și a comentat numirea lui Contra

Generația lui Nicolas Popescu, pregătită să se apere. Doar doi atacanți convocați la U15

REPORTAJ EXCLUSIV / Nicolas, prima zi la echipa națională a României. Adus cu o mașină de lux, fiul lui Gică Popescu a îmbrăcat tricoul ”Baciului” și a jucat un biliard | VIDEO

Popescu, la echipa națională. Nicholas, fiului ”Baciului”, a fost convocat la selecționata Under-15 / EXCLUSIV

Close
Închide
  Close