De Daniel Conțescu,

Nicholas Popescu (14 ani), fiului lui Gică Popescu, a fost convocat de Adrian Văsâi la naționala Under-15, informație oferită în exclusivitate de către ”Libertatea”.

Cum s-a ajuns să fie convocat băiatul fostului mare internațional? FRF a inițiat două trialuri de selecție, la Târlungeni și la Buftea, iar din cei 120 de jucători chemați, Văsâi a oprit doar 25 de nume. Respectivii au fost chemați duminică, la Buftea, pentru prima reunire a reprezentativei Under-15.

FC Voluntari are 3 jucători convocați la acțiunea de duminică, în care se va constitui lotul național sub 15 ani:

Nicholas Popescu

Costin Constantin

Răzvan Nicolae

Despre Nicholas Popescu, care semănă izbitor cu atacantul norvegianul Ole Gunnar Solskjaer (foto – fost la Manchester United), antrenorii spun că este deosebit de talentat. Puștiul provine de la Viitorul și poartă numărul tatălui său, 6.

”Nicholas este mai talentat decât vărul său, Ianis. Evoluează ca mijlocaș central. Este el mai uscat, dar este ce se caută acum. Și sârbii sunt uscați și uitați-vă ce fotbal joacă”, puntează antrenorii de la FC Voluntari.

Primul contact cu loturile de juniori l-a avut Nicholas acum 3 ani, când Florin Răducioiu l-a luat în cantonamentul naționalei Under-17, pe care o conducerea și unde în avea elev pe Ianis Hagi.

Atunci, la FRF a izbucnit un mare scandal, știută fiind adversitatea șefilor federației față de tatăl lui Nicholae, Gică Popescu – condamnat în ”Dosarul Transferurilor”.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare