Mergi direct la conținut »
O dronă a picat pe teren la un derby din Rusia! Nimeni n-a fost rănit
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > O dronă a picat pe teren la un derby din Rusia! Nimeni n-a fost rănit

O dronă a picat pe teren la un derby din Rusia! Nimeni n-a fost rănit

O dronă a picat pe teren la un derby din Rusia! Nimeni n-a fost rănit. În Rusia, incidentele dintre suporteri sunt foarte bine organizate și, de cele mai multe ori, războaiele se dau în păduri, nu pe stadioane.

Un incident neașteptat a avut loc la derby-ul Zenit Sankt-Petersburg –  Spartak Moscova, scor 0-0, din etapa a șasea a campionatului Rusiei.

O dronă a picat pe teren la un derby din Rusia! Un jucător a strâns bucățile de pe teren

Drona s-a făcut țăndări, iar Giorgi Dzykia a strâns „mizeria” de pe teren. Meciul a continuat după ce toate resturile au ajuns în grija arbitrului de rezervă.

Nu e prima dată când dronele sunt folosite pe stadioane. Cel mai mare scandal provocat de o dronă a avut loc la meciul Serbia – Albania, din 2014, din preliminariile Campionatului European din 2016, când o dronă a purtat peste stadionul „Partizan” din Belgrad steagul Albaniei.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Bătrână surdă, ignorată de asistentul social plătit cu 3.770 de lei! Tinca Matei trăiește cu 140 de lei pe lună și din mila vecinilor! Ar trebui să primească de 7 ori mai mult – VIDEO

Close
Închide
  Close