MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 15:39

O jucătoare de tenis de masă a murit la doar 23 de ani de cancer! A participat la ultima Olimpiadă și a purtat steagul țării sale

Distribuie

O jucătoare de tenis de masă a murit la doar 23 de ani de cancer! A participat la ultima Olimpiadă și a purtat steagul țării sale.

Jucătoarea de tenis de masă Ian „Yanyan” Nietes Lariba a încetat din viață la doar 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu o teribilă maladie, leucemie mieloidă acută.

„Yanyan” Ian Lariba Nietes

O jucătoare de tenis de masă a murit la doar 23 de ani de cancer. A descoperit boala în luna mai a anului 2017

Ian Lariba a aflat teribilul diagnostic în mai 2017 și, de atunci, cu ajutorul Federației Internaționale de Tenis de Masă (20.000 de dolari) și al federației de specialitate din Coreea de Sud (30.000 de dolari), a încercat să depășească obstacolul, dar n-a izbutit.

Ian Lariba a fost sportiva care a purtat steagul delegației din Filipine la Olimpiada de la Rio de Janeiro, din 2016. Ea a participat la concursul individual, dar a fost învinsă chiar din primul meci de Han Xing.

Și un fost fotbalist maghiar a fost răpus de această teribilă maladie la începutul acestui an.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Familia băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica vinde „casa groazei’. Mama şi cei doi copii vor să se mute în altă zonă din Capitală

 

Citește mai multe despre Deces, Filipine și olimpiada pe Libertatea.

Comentarii