Mergi direct la conținut »
Oficial. Eugen Trică, la CFR Cluj. Cu ce staff va lucra noul antrenorul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Oficial. Eugen Trică, la CFR Cluj. Cu ce staff va lucra noul antrenorul

Oficial. Eugen Trică, la CFR Cluj. Cu ce staff va lucra noul antrenorul

Eugen Trică (38 de ani) este, oficial, antrenorul echipei CFR Cluj, potrivit site-ului oficial al  clubului.  Olteanul a evoluat la echipa din Gruia în 2007-2008 şi în 2009. De asemenea, el a antrenat-o pe CFR Cluj în 2013.

După prima parte a campionatului, CFR Cluj ocupă locul secund al Ligii I, cu 34 de puncte, la 9 de liderul Steaua. De asemenea, ardelenii sunt calificaţi în semifinalele Cupei României. Principalul obiectiv al lui Trică este acela de a convinge jucătorii să nu plece de la echipă. Contractul olteanului se întinde pe o perioadă de un an şi jumătate.

„Eugen Trică revine pe banca tehnică a echipei noastre începând cu pregătirea de iarnă a acestui retur. Mulţumindu-i lui Feri Dican pentru sprijinul acordat în ultimele etape ale turului de campionat, urăm mult succes noului staf sub conducerea lui Eugen.

El va fi ajutat de Feri Dican – antrenor secund, Cristi Moldovan – antrenori cu portarii şi Barta Gabor – preparator fizic”, se arată pe site-ul oficial al echipei CFR Cluj.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close