Mergi direct la conținut »
OFICIAL / Mircea Lucescu rămâne la Şahtior! Echipa se mută de la Doneţk
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > OFICIAL / Mircea Lucescu rămâne la Şahtior! Echipa se mută de la Doneţk

OFICIAL / Mircea Lucescu rămâne la Şahtior! Echipa se mută de la Doneţk

Mircea Lucescu a risipit incertitudinile cu privire echipa pe care o va antrena în sezonul viitor. Il Luce le-a dat ţeapă başkanilor lui Galatasaray, care îi pregătise covorul roşu la Floria.

Şahtior Doneţk a anunat astăzi pe site-ul oficial al clubului că tehnicianul român va continua să antreneze echipa patronată de Rinat Ahmetov, aşa cum a informat, în exclusivitate, SportNews.ro. 

Plătit cu un salariu anual de 4,5 milioane de dolari, Lucescu îşi va continua cariera de antrenor la Şahtior, dar nu pe Donbass Arena. ”Minerii” se vor muta la Kiev după cantonamentul din Austria şi Elveţia. Această decizie a fost luată ca urmare a situaţiei conflictuale de la Doneţk.

Turcii au rămas şocaţi! Jurnaliştii de la Istanbul scriu că Mircea Lucescu i-ar fi transmis preşedintelui Galatei următorul mesaj: ”Îmi pare rău, dar nu pot veni în Turcia! Galatasaray este un vis pentru mine, chiar şi la vârsta mea. Dar, puneţi-vă în locul meu. Cum aş putea pleca de aici? Dacă plec, nici un antrenor din lume nu ar veni în Ucraina. Dacă propunerea dumneavoastră rămâne valabilă vin la Galata din sezonul următor, când mi se termină contractul cu Şahtior”.

 

 

 

 

Close
Închide
  Close