ACTUALIZARE 20 septembrie. Ovidiu Petres-a alăturat staff-ului vicecampioanei FCSB și s-a fotografiat în premieră în echipamentul roș-albaștrilor.

Acesta a apărut la antrenament îmbrăcat în echipamentul fostului preparator fizic, Marian Lupu. Petre s-a fotografiat cu Tudorel Mihăilescu, celebru portar fără o mâna din România.

VIAȚA BATE FILMUL! Apără în patru meciuri pe săptămână, deși are doar o mână!

După mai multe negocieri, Ovidiu Petre ar fi acceptat oferta roș-albaștrilor, potrivit Prosport. Acesta ar urma să vină miercuri la palatul lui Gigi Becali pentru a semna contractul cu FCSB.

Ovidiu Petre a fost mijlocaș la FCSB în perioada 2006-2010 și a mai lucrat ca manager sportiv la ACS Poli Timișoara.

Ovidiu Petre, supranimit ”Ceasul” chiar de Gigi Becali pentru precizia paselor, a fost coleg cu Bogdan Vintilă la FC Național.

Născut în 1982 la Bucureşti, Petre era stabilit de ani buni la Timişoara, unde este căsătorit cu fosta solistă a trupei Activ, Oana.

Cu 23 de selecţii în tricoul echipei naţionale, Petre a jucat de două ori la Poli. Prima dată, la vechiul club, în perioada 2005-2006, iar apoi, la ACS, între 2013-2015. Fostul mijlocaş defensiv a mai trecut pe la Progresul Bucureşti, FC Naţional, Galatasaray Istanbul, Steaua Bucureşti, Al-Nassr şi Modena. Din 2008, are medalia ”Meritul sportiv”, pentru prezența în echipa euro-fantastică, semifinalistă în Cupa UEFA.

Pe lista lui Gigi Becali s-a mai aflat Ovidiu Stângă, însă fostul internațional oltean n-a dorit să părăsească Olanda, el activând ca antrenor la echipa de fotbal feminin a clubului PSV Eindhoven

Citeşte şi:

Mister Gigi l-a bătut pe nea Piți. ”Zero șuturi pe poartă” versus ”N-am jucat cu Steaua”

Reacții după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse