Mergi direct la conținut »
Pacquiao a dezvăluit cum vrea să-l aducă pe calea cea dreaptă pe Mayweather
Sport Libertatea > Sport

Pacquiao a dezvăluit cum vrea să-l aducă pe calea cea dreaptă pe Mayweather

Filipinezul Manny Pacquiao (36 de ani, 57-5-2, 38 KO) speră să-l învingă în ring, duminică (ora 6.00, Pro TV, Dolce Sport), pe Floyd Mayweather jr. (38 de ani, 47-0-0, 26 KO), dar a mărturisit că după “meciul secolului” dorește “să-l dea pe brazdă” pe rivalul său american.

Cei doi mari boxeri care se vor înfrunta în cazionul MGM din Las Vegas reprezintă două stiluri de viață complet diferite. Manny Pacquiao este modestul, cel care n-a uitat de unde a plecat, care crede că tot ce a realizat se datorează divinității și care îi ajută pe săraci. Floyd Mayweather jr., dimpotrivă: este lăudărosul, cel care nu se sfiiește să-și afișeze ostentativ bogăția.

Această discrepanță i-a dat o idee lui Pacquiao. “Tot ceea ce am realizat, am realizat cu ajutorul lui Dumnezeu. Am dormit pe străzi, am flămânzit, dar Domnul mi-a arătat calea de urmat pentru a ieși din nevoi. Doresc ca toată lumea să știe acest lucru și sper ca, după meci, să-i pot împărtăși lui Floyd credința în Dumnezeu. În cazul în care nu va avea nimic împotrivă, am să-i citesc din Biblie”, a declarat pugilistul filipinez la conferința de presă.

Antrenorul filipinezului, atacat «sub centură»

Dacă cei doi sportivi s-au abținut să se atace “sub centură” în fața jurnaliștilor, tatăl lui Floyd Mayweather jr. i-a dat o replică lipsită de fair-play lui Freddie Roach, antrenorul lui Pacquiao, care afirmase că boxerul american nu este atât de valoros pe cât crede el și suporterii lui. “Mă întreb cum poți fi antrenor, în condițiile în care tu nici nu poți să ții mănușile ridicate?”, a declarat Floyd Mayweather senior, antrenorul fiului său, făcând aluzie la boala Parkinson de care suferă cel care îl pregătește pe Manny.

Cazul asistentei medicale din Botoșani: inclusă, apoi scoasă și reintrodusă din nou pe lista deceselor de COVID-19
Recomandări
Cazul asistentei medicale din Botoșani: inclusă, apoi scoasă și reintrodusă din nou pe lista deceselor de COVID-19
 

Tatăl lui Floyd se teme pentru viitorul fiul său

Chiar dacă averea lui Floyd Mayweather jr. va ajunge la 600 de milioane de dolari după meciul de duminică, tatăl acestuia se teme că fiul său ar putea deveni falit din cauza stilului de viață. “Dacă Floyd va avea grijă de banii lui, va duce o viață lipsită de griji. Problema e că îi doi ani poți toca orice sumă, dacă cheltuiești exagerat pe proprietăți, călătorii, mașini și femei. Așa au pățit mulți boxeri. Când banii dispar, dispar și prietenii”, a declarat Floyd Mayweather sr.

Close
Închide
  Close