Mergi direct la conținut »
Patronul  Paszkany: ”Acceptaţi sau sunteţi liber să plecaţi!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Patronul Paszkany: ”Acceptaţi sau sunteţi liber să plecaţi!”

Patronul Paszkany: ”Acceptaţi sau sunteţi liber să plecaţi!”

Cu două etape înainte de final, CFR Cluj ocupă locul 6, la 8 puncte în spatele locului 4, Dinamo, ultimul care asigură prezenţa în cupele europene. Echipa din Gruia a fost eliminată şi din Cupa României, astfel că ardelenii au un sezon ratat.

Acest lucru nu putea rămâne fără urmări. Conform stiridesport.ro, patronul Arpad Paszkany le-a transmis o veste proastă jucătorilor: „Acceptaţi un salariu de maximum 8.000 de euro pe lună sau sunteţi liberi să plecaţi!”

Trimişi la juniori sau la echipa a doua

În cazul în care jucătorii nu acceptă, aceştia vor fi trimişi  să se antreneze cu juniorii sau la echipa a doua. În această situaţie s-au aflat în trecut Nuno Claro sau  Eduard Stăncioiu.

Măsura survine exodului masiv care se anunţă la echipa clujeană. Rui Pedro, Piccolo, Batin, Chanturia, Gabionetta, Djokovic, Maftei şi Rada se află la finalul contractului. Mai mulţi jucători au anunţat că vor părăsi echipa, în timp ce alţii urmează să fie daţi afară.

Condiţia lui Cadu

Conducerea încearcă să-i convingă pe Maftei, Rada şi pe Cadu să rămână la echipă, în condiţiile impuse de conducere. Aceste din urmă a condiţionat rămânerea la echipă de un proiect serios, în care obiectivul echipei să fie cîştigarea titlului sau a Cupei României.

Close
Închide
  Close