MENIU CAUTĂ

Patronul unei echipe de fotbal din România l-a bătut pe arbitru în pauza meciului la vestiare

Distribuie

Un meci de fotbal din Bihor s-a terminat încă de la pauză, fiindcă arbitrul a fost bătut la vestiare. Partida Unirea Livada - FC Universitatea Oradea s-a terminat după doar 45 de minute.

Adrian Tătar, finanțatorul gazdelor, care s-a trecut pe foaia de meci ca delegat, l-a înjurat pe arbitru și a fost eliminat. El a protestat față de lovitura liberă din care oaspeții au deschis scorul, susținând că ar fi fost acordată gratuit, a anunțat bihoreanul.ro.

A fost bătut și când arbitra în Ilfov

El a părăsit terenul când a fost eliminat, dar la pauză a mers în cabina arbitrilor și l-a bătut pe centralul Laurențiu Ciuchiță.

 A fost chemat şi un echipaj de poliţie. Considerând că îi este pusă integritatea fizică în pericol, arbitrul nu a mai reluat jocul. Comisia de Disciplină a AJF Bihor a decis marți suspendarea agresorului pentru un an. Acesta va plăti și o amendă de 1.000 de lei.

Arbitrul Laurențiu Ciuchiță este un bun „încasator”. Arbitrul ilfovean, mutat recent în Bihor, a fost bătut în 2017, la un meci ACSO Pantelimon – Viitorul Petrăchioaia.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre arbitru, Bataie și Bihor pe Libertatea.

Comentarii