Mergi direct la conținut »
Petre Grigoraș a făcut scandal după Pandurii - FC Botoșani
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Petre Grigoraș a făcut scandal după Pandurii – FC Botoșani

Pandurii a pierdut meciul disputat cu FC Botoşani, din etapa a 15-a a Ligii I, scor 1-2 iar la finalul meciului antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș a pus tunurile pe arbitrii. Gorjenii ocupă locul 11, cu 15 puncte. 

“Am revăzut fazele după meci. E curios ce s-a întâmplat. E un joc pe care nu ar fi trebuit să-l pierdem, am dominat 85 de minute, ei au intrat doar o singură dată în careul nostru.

A dictat penalty un arbitru care e la 5 metri de fază și un tușier, care e la 40 de metri de fază, vine şi spune că nu e. Şi penalty-ul de la finalul meciului a fost foarte uşor acordat de acelaşi tuşier care a decis soarta partidei. E anormal!

Nu am ce să le reproșez jucătorilor, chiar dacă au fost 2-3 care au evoluat mai slab. Tușierul de pe partea dreaptă și centralul au greșit, dar e posibil să fi avut infraroșii de au văzut de la distanță fazele.

E păcat că ei au fost actorii principali. Au fost multe meciuri în care am fost dezavantajați, dar nu s-a discutat de acest lucru nimic, absolut nimic. Pandurii a arătat astăzi un fotbal de calitate și un joc solid”, a declarat Grigoraş, la Look TV.

„>VIDEO

Close
Închide
  Close