Mergi direct la conținut »
Petrolul își face vilă la munte! Unde vor evolua ”găzarii”, în ultimele două partide din 2015
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Petrolul își face vilă la munte! Unde vor evolua ”găzarii”, în ultimele două partide din 2015

Petrolul își face vilă la munte! Unde vor evolua ”găzarii”, în ultimele două partide din 2015

Alungați de pe ”Ilie Oană”, oficialii Petrolului au ajuns la un acord cu patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, pentru închirierea stadionului ”Tineretului”, pentru ultimele două meciuri considerate pe teren propriu în 2015.

Contractul va fi semnat vineri, iar pentru cele două jocuri de la Braşov, ploieştenii vor plăti circa 7.000 de euro. ”Cei de la Petrolul vor trebui să plătească pentru închirierea Stadionului Tineretului”, a precizat Neculaie pentru Monitorul Expres.

Astfel, Petrolul va juca meciurile cu Dinamo şi ASA Târgu Mureş la Braşov. Meciul Petrolul – Dinamo, contînd pentru etapa a 21 -a din Liga I este programat luni, 7 decembrie, de la ora 20.30, iar partida Petrolul – ASA Tîrgu Mureş din etapa a 23-a este programată duminică, 20 decembrie, de la ora 18.00. Petrolul a disputat un meci în acest sezon la Braşov, în Cupa României, încheiat cu o victorie categorică, scor 6-0, în faţa Unirii Tărlungeni.

”Eu iau în calcul doar stadionul Ilie Oana pentru meciul cu CFR Cluj! De vineri încolo, cu siguranţă, mă voi ocupa şi voi găsi o soluţie“, declara Dan Capră, joi dimineaţa, la Sport.ro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close