MENIU CAUTĂ
12 Mai. 2018 21:42

Petrolul Ploiești a promovat în Liga 2. Continuă lupta în primele două serii de ”C” / FOTO&VIDEO

Distribuie

După Universitatea Cluj (seria 5) şi ACS Șirineasa (seria 4), Petrolul Ploiești a promovat în Liga 2, azi, 12 mai: 3-1 cu CS Mioveni 2 și siguranța câștigării seriei a treia cu două etape înainte de finalul sezonului.

Noul Petrolul, înfiinţat în vara anului 2016, reuşeşte a două promovare, acum în Liga 2, şi e mai aproape de obiectivul suprem: revenirea în primul eşalon.

FC Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 2  3-1 (1-1)

Marcatori: Chindriş (40), Nini Popescu (71), Velisar (82)/Comănescu (21).

FC Petrolul: Avram – Olaru, Ichim, Frîncu (85 Prunescu) – Saim Tudor (74 Catană), Chindriş (cpt), Cârjan (46 Cl. Tudor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu (66 Lambru), N. Popescu. Antrenor: Romulus Ciobanu.

CS Mioveni 2: Sima – Mincă, Boşneag, Bălan, Şchiopu – Tărâţă – Mormolea (63 Barascu), Comănescu (87 Luca), Pirtea (49 Turcim) – Voinescu, Arsenică. Antrenor: Dragoş Stroe.

Au arbitrat: Andreea Ene (Bucureşti) – George Marian Fridl (Comăneşti – Bacău) şi Alexandra Theodora Apostu (Bacău).

Observatori: Adrian Gligoraş (Târgovişte) şi Victor Radu (Bucureşti).

Meciul a fost condus de Andreea Ene, aflată la cel mai important joc din carieră.

VIDEO/ Un fost manechin a ajuns să facă legea în terenul… de fotbal. Andreea Ene e cel mai sexy arbitru din România!

Bucuria din vestiarul petroliștilor.

 

În celelalte două serii lupta pentru promovare se va da cel mai probabil până în runda finală. În prima grupă, Aerostar Bacău este favorită, fiindcă are 61 de puncte, Oţelul e pe 2 cu 59 de puncte, însă şi un meci mai mult disputat, în timp ce Csikzereda stă la pândă pe locul 3, cu 57 de puncte. Iar în Seria a 2-a, SSC Farul şi Progresul Spartac se află la egalitate de puncte, cu 58 fiecare. La final de sezon, în caz de egalitate de puncte, criteriul de departajare va fi cel al meciurilor directe, situaţie în care bucureştenii sunt în avantaj, după 7-0 şi 1-1.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii