Cu ajutorul operatorului prahovean Cristi Chircă, de la site-ul sportonlineph.ro, Libertatea a ”monitorizat-o” pe Andreea Ene, 21 de ani, arbitru de perspectivă care o oficial la meciul Petrosport Ploiești – Steagu Roșu Brașov (4-1, 28 octombrie, Strejnic/ Prahova, seria de Est, etapa a treia, Liga Elitelor U17).

Manechinul Andreea Ene este cel mai sexy arbitru din România. Cine este tânăra care convinge și pe teren și în afara lui?

Manechinul Andreea Ene este cel mai sexy arbitru din România. A jucat baschet 8 ani, din 2010 împarte legea la fotbal

Mezina familiei Ene, Andreea Mihaela, a început şcoala de arbitraj în 2009, la 13 ani, iar în 2010 a devenit arbitru stagiar, după ce a promovat examenul. Fata a jucat și baschet, de la vârsta de opt ani, la Olimpia Bucureşti, şi a fost selecţionată în echipa naţională de junioare.

În plus, ea a urmat cursurile Şcolii de modelling Best Models la vârsta de 12 ani, dar a abandonat lumea modei din lipsă de timp. Mai cochetează însă, din când în când, cu catwalk-ul.

Manechinul Andreea Ene este cel mai sexy arbitru din România. Modele: ”Howard Webb și tata”. ”Nu am renunțat complet la modelling”

”Nu pot spune că am renunțat definitiv la modelling, deoarece am mai participat la câteva prezentări. Când mi se va mai da prilejul, o voi face cu plăcere. În arbitraj vreau să ajung tot mai sus. Pentru acest lucru este nevoie de multă muncă. Modele mele: Howard Webb și tata”.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat

VIDEO/ Un fost manechin a ajuns să facă legea în terenul... de fotbal. Andreea Ene e cel mai sexy arbitru din România!

Andreea Ene
Lotul: Liga 3 și Liga a IV-a
Data și locul nașterii: 07.11.1995 (București)
Anul în care a devenit arbitru: 2010
Anul obținerii categoriei a II-a: 2011
Anul promovării în Liga 4: 2011
Anul promăvării în Liga 3: 2017
Sporturi practicate: Baschet
Hobby-uri: Muzica, dans, film, călătorii, modelling

1.Andreea.Mihai.Laurentiu_JuveBuc-DeltaTulceaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

::placeholdeR–>

”A fost o decizie de moment să renunț la baschet, însă acum nu regret alegerea făcută” – Andreea Ene

Manechinul Andreea Ene este cel mai sexy arbitru din România. Unica brigadă de familie!

În 2012, tripleta Mihai -Laurențiu-Andreea a condus amicalul Juventus Bucuresti – Delta Tulcea. A fost o premieră pentru fotbalul romanesc ca o brigadă ”de familie” să oficieze la un meci de fotbal.

Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Recomandări
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”

Mihai, care a fost promovat la Liga I în 2012, dar s-a retras între timp, a început cursurile școlii de arbitri în 1994, pentru ca mai apoi să renunțe în favoarea fotbalului. “Nici n-am apucat să arbitrez 10 jocuri ca m-am și lăsat, până în vara lui 1998, deoarece eram mai atras de minge decât de fluier”, declarat el pentru  https://scoaladearbitri.blogspot.ro.

“Și băiatul și fata au luat de la mine plăcerea de a arbitra, dar a fost decizia lor să se apuce de această meserie. Eu nu le-am impus nimic, pentru că, dacă nu există plăcere şi voinţă, nu reuşeşti nimic”, spunea, mândru, Mihai Ene, într-un reportaj pentru Libertatea, ”Noi când vrem să fluierăm, fluierăm!”.

Fost fotbalist, Laurențiu, fiul lui Mihai, a suferit în 2017 o dublă fractură la mâna și a fost sfătuit de părinte să apuce calea arbitrajului, meserie pe care o practivă de la 13 ani.

Laurentiu Ene
Arbitru
Lotul: Liga a IV-a/ CMA București
Data și locul nasterii: 10.10.1993 (București)
Studii: UNEFS – Kinetoterapie
Anul în care a devenit arbitru: 2007
Anul obținerii categoriei a II-a: 2008
Anul obținerii categoriei I: 2010
Anul promovarii in Liga 4: 2010
Anul promovării în Liga 3: 2017

Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”