După incident Smaranda a fost transportat de pe gazon direct cu Ambulanța la spital, unde a făcut deja investigații amănunțite.

”E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Toți ne-am speriat, a fost ceva neplăcut. A fost o coliziune între el și Rody, a căzut, s-a lovit la cap, dar smucitura a fost în zona gâtului și va trebui să poate un corset (guler cervical) timp de o săptămână. Ne-am temut să nu fie ceva mai grav la gât, dar din fericire nu, a făcut deja toate investigațiile, imediat a fost la spital”, a spus tehnicianul lui ACS Poli, Dan Alexa, pentru Sport9.ro.

Smaranda purta deja o cască de protecție din cauza unei lovituri mai vechi. În urma unei partide jucate cu FC Bihor în deplasare la CSU Craiova, în sezonul trecut, s-a ales cu o lovitură puternică în spate într-un duel cu Izvoranu și a căzut jos inconștient. În urma investigațiilor, el a fost diagnosticat cu fisură craniană. De atunci, portarul născut la Slatina și format de UMT este obligat să evolueze cu cască de protecție. În toamnă, Mădălin a înregistrat șase partide consecutive fără gol încasat în tricoul alb-negrilor.

ACS Poli îl va avea astfel în poartă, sâmbătă, împotriva Olimpiei Satu Mare, în prima etapă a play-off-ului, tot pe Eduard Pap, rezerva acestuia urmând a se alege între Darius Haidău și Angelo Montenegro.

AICI, știrea accidentării lui Smaranda.