Femeia în cauză susține că violatorii i-au pus ceva în băutură. Aceasta spune că a fost la poliție, după ce s-a trezit din somn lângă fotbalist. Ea a dezvăluit că un amic i-a explicat că nu se afla într-o stare adecvată pentru a-și da consimțământul pentru a întreține relații sexuale.

Când a deschis ochii, femeia avea zgârieturi pe picioare și l-a întrebat pe fotbalist ce s-a întâmplat. Acesta, care era dezbrăcat, i-a răspuns că au făcut sex.

Totul s-ar fi întâmplat într-un apartament închiriat de fotbalist și de prietenii săi. Presupusa victimă, al cărei nume nu a fost dezvăluit din motive legale, suspectează că a fost agresată de grupul de bărbați.

Un apropiat al femeii a dezvăluit că aceasta nu își amintește din acea noapte decât că a băut “două pahare”. Acesta a spus că, deși cantitatea consumată a fost redusă, femeia “s-a comportat ciudat”, așa “cum nu îi stă în fire”.

Poliția a deschis o anchetă

Femeia spune că a primit un apel anonim, la o zi după petrecere, de la o persoană care i-a zis că fotbalistul și amicii săi i-au pus ceva în băutură. Imediat, aceasta a mers la poliție și a depus plângere pentru viol.

Presupusa victimă a fost interogată de polițiști și, de asemenea, examinată de către medici. Ancheta este în desfășurare, conform jurnaliștilor britanici.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI