Mergi direct la conținut »
Președintele de la CFR Cluj confirmă: ”Traian Marc este foarte afectat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Președintele de la CFR Cluj confirmă: ”Traian Marc este foarte afectat”

Președintele de la CFR Cluj confirmă: ”Traian Marc este foarte afectat”

Președintele de la CFR Cluj confirmă: ”Traian Marc este foarte afectat”. Greșeala lui Traian Marc din partida CFR Cluj - Dinamo, scor 0-3, a trezit discuții peste discuții, Helmut Duckadam acuzându-l răspicat de blat și că „și-a bătut joc de colegii lui”.

De Octavian Cojocaru,

Traian Marc a fost foarte afectat de aceste discuții și, așa cum „Libertatea” v-a anunțat în premieră, nu vrea să apere în ultimul meci din campionat, cu Viitorul, la Ovidiu, când echipa „Regelui” va evolua cu titlul pe masă.

Președintele de la CFR Cluj confirmă: ”Traian Marc este foarte afectat. Vom vedea dacă va apăra”

Iuliu Mureșan, președintele de la CFR Cluj, a confirmat informațiile: Marc e devastat și nu vrea să joace. „Marc acuză discuțiile apărute după meciul cu Dinamo. Este foarte afectat. M-a sunat chiar după meci și mi-a spus asta.

Eu consider că la meciul cu Dinamo a fost o greșeală omenească. Mergem mai departe. La portar, orice greșeală se vede imediat. Vom vedea dacă va apăra. Antrenorul va decide. Va trebui să aleagă între Marc și Vâtcă, pentru că Mincă este accidentat”, a spus Iuliu Mureșan.

Ardelenii au un lot în piuneze. „Tiago Lopes este suspendat, iar Camora și Gomelt au probleme și nu vor juca. Bud acuză și el ceva dureri, dar cred ca va fi apt. Omrani s-a antrenat normal și va juca”, a adăugat Mureșan.

La antrenamentele din această săptămână ale „feroviarilor” participă fix 13 jucători, restul „accidentându-se” subit.

Close
Închide
  Close