Mergi direct la conținut »
Prima OFERTĂ pentru Grozav: "Îl aştept la discuţii!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Prima OFERTĂ pentru Grozav: "Îl aştept la discuţii!"

Prima OFERTĂ pentru Grozav: „Îl aştept la discuţii!”

Gicu Grozav (24 de ani), eroul naţionalei de la meciul cu Turcia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, a ajuns într-o situaţie foarte dificilă, pe care SportNews.ro v-a prezentat-o în exclusivitate, încă din urmă cu două zile. După ce a aflat că Grozav, jucătorul pe care l-a răscumpărat de la Standard Liege şi l-a cărat după el la "U" Cluj şi la Petrolul, a ajuns într-un impas al carierei, Florian Walter i-a mai făcut o ofertă: vrea să-l aducă din nou la formaţia "şepcilor roşii".

„Am vrut să-l aducem și în vară, dar nu s-a putut atunci. Nu știu care este exact situația sa contractuală cu echipa din Rusia. Dacă e liber în ianuarie, îl aștept la discuții. Pe el sau pe impresar”, a declarat Florian Walter pentru actualdecluj.ro.

Fostul internaţional nu s-a impus la Terek Groznîi, echipă care l-a transferat la „pachet” cu Jeremy Bokila, contra sumei de 2,5 milioane de dolari, dar nu l-a folosit nici măcar un meci oficial întreg! Grozav şi Terek Groznîi se judecă acum la FIFA, iar agentul jucătorului speră să-l elibereze pe acesta în ianuarie 2015.

Close
Închide
  Close