De Daria Maria Diaconu, Viorel Tudorache,

În finală, jucătoarea iberică o înfruntă pe americanca Sofia Kenin. La finalul partidei cu Muguruza, Simona Halep s-a arătat dezamăgită de rezultatul partidei.

„Să pierd așa doare mai mult, cu siguranță. Mă doare această înfrângere, trebuie să recunosc. Cred că aș fi putut fi mai curajoasă la punctele importante, nu am făcut asta. Ea a jucat cu mai mult curaj în momentele importante”, a spus Simona Halep, potrivit Eurosport.

Muguruza a servit foarte bine în momentele importante, iar returul meu nu a fost grozav azi. Cred că a fost un meci bun, dar ea a fost mai puternică. Am avut multe șanse să câștig, dar Garbine a fost mai bună azi”

Simona Halep:

”Căldura m-a omorât”

Simona s-a plâns de căldură, au fost 39 de grade Celsius la ora jocului, iar la nivelul terenului s-au resimțit peste 40 de grade Celsius. ”A fost foarte cald. M-a omorât după primul set. Și pentru adversară a fost greu. Mi-ar fi plăcut să se joace cu acoperișul tras, dar regulile sunt reguli. Le accept”. Halep a mai spus: ”Nivelul meu de energie a fost puțin scăzut, am simțit asta în picioare. N-am fost sută la sută”

Este un turneu bun, am ajuns în semifinală, deci nu fac o dramă, dar e dureros”

Simona Halep:

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Mesajul tulburător al lui LeBron James, după moartea lui Kobe Bryant: ”Voi continua moștenirea lăsată de tine”

Meghan Markle, amenințată de tatăl ei: ”Totul va ieși la iveală”. Thomas Markle și ducesa de Sussex s-ar putea confrunta în instanță

Clanurile nu au limită! Un interlop din Cernica, membru al clanului Chira, i-a tăiat piciorul unui rival, ca răzbunare, după ce acesta i-a rupt piciorul!

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală